Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema Sony CDX-GT200S

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
*Alex*Winnetou*

Data înscrierii: 28/Iun/2014

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2014 3:50 pm    Titlul subiectului: Problema Sony CDX-GT200S Răspunde cu citat (quote)

Salut, am o problema cu un cd player auto Sony CDX-GT200S si nu stiu ce sa-i fac.
Cand vreau sa bag CD-ul nu il mai retrage in aparat. Ma gandesc ca motorasul nu are probleme din moment ce daca apas pe butonul de eject, imi scoate CD-ul. Sa fie vreun senzor sau ceva care detecta ca bagi CD-ul ?
Se poate repara ? Daca da, cam cat ar costa aproximativ ? In caz ca este prea scump sau prea multa bataie de cap, o sa iau altul si gata.
Va multumesc frumos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
*Alex*Winnetou*

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2014 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni ?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2014 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca nu are rost sa te chinui sa-l repari. Mai bine iti cumperi ceva nou cu stick/preout-uri pt. sw, poate-ti sunt utile pe viitor + un sunet mai ok decat cel dat de Sony-ul in cauza. Am avut si eu unul aproape identic (fara jack) si cand l-am schimbat am sesizat diferenta chiar si pe boxele stock.
*Alex*Winnetou*

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2014 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos de sfat. Daca e sa iau altul, asta este ok ? http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-160Ui/
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2014 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e foarte ok, o sa vezi ce diferenta de sunet o sa ai.
Sus
*Alex*Winnetou*

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2014 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, multumesc frumos!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum