Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema Sony GT929U + Ipod

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mr ciky
Pasionat

Data înscrierii: 10/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 1:47 am    Titlul subiectului: Problema Sony GT929U + Ipod Răspunde cu citat (quote)

Salut.am pe masina un player Sony GT929U si acum o luna si ceva am conectat Ipodul unui prieten la player prin cablu USB si a mers fara nici o problema sa ascult muzica de pe el si sa il controlez din player...astazi cand am bagat Ipod-ul pe player imi zice "No device recognized"...oare de ce sa nu il mai recunoasca ? Treaba e ca am folosit un cablu prelungitor pentru usb ca sa il pot baga sub scaun sa nu se vada...am folosit un cablu de vreo 5m.sa fie asta problema ? m-am uitat in Ipod-ul ala si nu are nicio setare speciala pentru conexiune si nici playerul...sper sa ma ajutati.ms
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum