|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alexxutzu
Data înscrierii: 27/Aug/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Sep 01, 2013 7:39 pm Titlul subiectului: Problema sunet mp3player |
|
|
| Salutare tuturor. Am si eu nevoie de un raspuns, am un player Alpine CDE 101RM pe masina cu 1 singura iesire RCA la care am conectat statia ce amplifica subwooferul si cu ajutorul unui splitter rca inca o statie care amplifica boxele fata. In meniul player-ului am o optiune de Subwoofer On/Off. Daca il las pe OFF se aud si boxele fata si cele spate la aceeasi intensitate, daca il dau pe ON boxele fata si wooferul se simt ca sunt amplificate adica sa aud mai tare decat in mod normal dar in schimb boxele spate scad foarte mult, aproape ca nu se aud deloc. Din ce cauza? Exista vreo rezolvare in afara de cumpararea unui player cu 2 iesiri rca? Multam' anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 01, 2013 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| il lasi pe subwoofer off si folosesti filtrajele active ale statiilor |
|
| Sus |
|
 |
alexxutzu
Data înscrierii: 27/Aug/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Sep 01, 2013 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si sa inteleg ca daca imi voi lua un player cu 2 iesiri rca se vor auzi si boxele spate cu optiunea Subwoofer ON din player? |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 01, 2013 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
treaba cu subwoofer on este ca pe aceea iesire rca sa iti dea DOAR frecvete joase, adica bass pt subwoofer
daca e pe off iti da toata gama de frecvente audio |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|