|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Kllaus
Data înscrierii: 06/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 5:22 pm Titlul subiectului: Problema SUPRAINCALZIRE cd player ALPINE ! |
|
|
AM achizitionat astazi un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-120RR/ .
L-am montat frumos pe un logan in locul vechiului cd player original cu care a venit masina (blaupunkt) si am lasat boxele ORIGINALE ale masinii..tot niste blaupunkt-uri de 15 w am inteles ca ar avea..problema e ca am ascultat muzica 5-10 min si cand am scos casetofonul deoarce nu era fixat efectiv m-a ars radiatorul din spate de moarte..frige extrem de rau, am observat ca doar daca dau volumul la 5-6 adica foarte incet se incalzeste in limite acceptabile cum il dau mai tare pur si simplu frige..aveti idee de ce ? In cartea cd player-ului scrie la speakers impedance 4-8 ohm iar cd plyaeru cred ca are 4 ohm din cate mi-am dat seama, boxele de la logan nu stiu cati ohmi au si puterea cum am zis e 4x15 fata de 4x50 a casetofonului.Apreciez foarte mult orice ajutor nu stiu ce sa fac. |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu este nici o problema...Asa se incalzesc...
Iar daca te deranjeaza ca se incalzeste asa tare monteaza un ventilator de pc in spatele lui.... |
|
| Sus |
|
 |
Kllaus
Data înscrierii: 06/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru raspuns, sper sa fie ca tine ca imi e frica sa nu topeasca firele naiba..dar le-am "ascuns" ca sa nu mai stea pe langa radiator.  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|