Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema SUPRAINCALZIRE cd player ALPINE !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Kllaus

Data înscrierii: 06/Apr/2011

MesajTrimis: Sâm Apr 09, 2011 5:22 pm    Titlul subiectului: Problema SUPRAINCALZIRE cd player ALPINE ! Răspunde cu citat (quote)

AM achizitionat astazi un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-120RR/ .
L-am montat frumos pe un logan in locul vechiului cd player original cu care a venit masina (blaupunkt) si am lasat boxele ORIGINALE ale masinii..tot niste blaupunkt-uri de 15 w am inteles ca ar avea..problema e ca am ascultat muzica 5-10 min si cand am scos casetofonul deoarce nu era fixat efectiv m-a ars radiatorul din spate de moarte..frige extrem de rau, am observat ca doar daca dau volumul la 5-6 adica foarte incet se incalzeste in limite acceptabile cum il dau mai tare pur si simplu frige..aveti idee de ce ? In cartea cd player-ului scrie la speakers impedance 4-8 ohm iar cd plyaeru cred ca are 4 ohm din cate mi-am dat seama, boxele de la logan nu stiu cati ohmi au si puterea cum am zis e 4x15 fata de 4x50 a casetofonului.Apreciez foarte mult orice ajutor nu stiu ce sa fac.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 09, 2011 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu este nici o problema...Asa se incalzesc...
Iar daca te deranjeaza ca se incalzeste asa tare monteaza un ventilator de pc in spatele lui....
Sus
Kllaus

Data înscrierii: 06/Apr/2011

MesajTrimis: Sâm Apr 09, 2011 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspuns, sper sa fie ca tine ca imi e frica sa nu topeasca firele naiba..dar le-am "ascuns" ca sa nu mai stea pe langa radiator. Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum