|
|
|
Autor |
Mesaj |
jack1
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 9:43 am Titlul subiectului: Probleme alarma...help |
|
|
Va salut !
Detin o alarma astra 777-http://www.be-loud.ro/produse/Alarme_auto/SCYTEK/Astra_777/.
Problema este urmatoarea: de cateva zile alarma nu mai raspunde la functiile telecomenzii, practic si telecomanda si pagerul sunt moarte . Treaba asta nu o face tot timpul , are momente cand finctioneaza, o armez si 2 min mai tarziu cand vreau sa o dezarmez nu mai raspunde la nici o comanda. Buuun.Am fost cu ea la service, unde mi-au monatat alarma.Baietii s-au uitat la ea, au schimbat bateriile, au verificat-o, s-au uitat pe la sigurante,au mesterit ceva siiii... surpriza: alarma functioneaza.Ajung acasa armez alarma ...toate bune.20 de min mai tarziu aceasi problema, alarma nu mai raspunde la comenzi.Care sa fie cauza? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 8:59 am Titlul subiectului: Re: Probleme alarma...help |
|
|
vezi ca din unitatea de sub bord ar trebui sa iasa un fir negru, lung, care nu duce nicaieri. e vb de "antena" ptr receptia semnalului de la telecomanda. ar trebui sa fie bine izolat in capat, daca nu e, si atinge masa, ai surpriza sa nu mai receptioneze nimica. nu toate modelele au asa ceva, dar merita sa verifici. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
jack1
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma duc chiar acum sa verific.Multumesc de raspuns |
|
Sus |
|
 |
jack1
|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata s-a rezolvat...era de la antena,se bulisera nush ce contacte, a schimbat-o si totul e in regula. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|