|
|
|
Autor |
Mesaj |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 3:42 pm Titlul subiectului: probleme bursa be-loud |
|
|
Salutari.
Ma gandeam ca ar fi bine sa expunem cateva probleme cu care se confrunta bursa be-loud si implicit noi toti.
Am vazut multe probleme si tepe date pe bursa, ar fi buna o clasificare a userilor seriosi sau nu.
In alta ordine de idei Bursa NU ar trebui sa fie loc de discutii. Toata ziua de azi am stat sa observ cum arata posturile unora care nu dau datele de contact, care dupa ce posteaza un mesaj, introduc si poze, cate una, la intervale diferite de timp (Deh, asta inseamna un UP! moca).
Sugerez ca toate discutiile care nu se refera strict la anuntul postat sa fie oprite. Nu este normal, ca persoanele care au ceva de vandut sa se trezeasca cu anuntul "jos" pentru ca altii au chef de discutii.
Cam asta ar fi...asteptam si alte propuneri.
Ar trebui sa fim mai intelegatori, si sa incercam sa fim "fruntea" prin alte metode (cum ar fi calitatea produselor vandute). _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
cine cauta ceva cu adevarat se uita cu atentie la anunturi, nu conteaza cat de sus sau jos e.
probleme cu anunturi incomplete sau cu mult offtopic pe bursa vor fi mereu.
eu apreciez modul mai liber de moderare pe acest forum si n-as fi de acord cu vreo inasprire a regimului. am avut si eu anunturi pe bursa, cu hu-uri sau sisteme destul de valoroase, am asteptat mult timp sa le vand si nu mi-a convenit nici pretul final. dar asa e piata asta. in schimb nu m-am basicat pe cei care dadeau up-uri aiurea, voit sau nevoit, oricat de nesimtiti erau.
si in plus cand ceri ceva, gandeste-te cum se poate transpune in fapte (cati moderatori sunt pe forum).
ultima fraza chiar n-am inteles-o in contextul dat .
zic si eu "proletari din toate tarile uniti-va, ca sa sune treburile mai bine!" _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 5:27 am Titlul subiectului: Re: probleme bursa be-loud |
|
|
Sustin ideea inceratii discutiilor aiurea pe topicul de vanzare !
M-am plictisit sa tot aud comentarii pe topicurile mele (pe al 4rum, nu aici) legate de pret. Daca am fi la piata e ok, dar e alta situatie aici. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Exact asta vroiam sa precizez si eu ssrli. Moderatorii mai apar din cand in cand, si sper eu ca vor lua masuri.
Ideea e ca nu prea conteaza ce vinzi. Oricum, asta nu era o rugaminte adresata moderatorilor, era mai mult o rugaminte adresata userilor de pe acest forum...
Este extrem de frustrant sa asisti la discutii interminabile pe bursa, cand, in mod normal, un numar de telefon, un pret, si o poza ar fi de ajuns...Restul discutiilor se pot muta in alte parti, sau se pot face prin alte metode. Nu zice nimeni ca nu poti sa pui nicio intrebare pe bursa...dar uitati-va si voi cam la ce s-a ajuns, si imi veti da dreptate...
Bezz, in ultima fraza m-am referit la urmatorul lucru: Mai bine sunt in fata prin ceea ce vand (produse de o calitate buna), decat sa incerc sa fiu in fata dand Up!-uri la nesfarsit, deranjand astfel ceilalti useri.
...asa ca: "Proletari din toate tarile, uniti-va!!"  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi-a sunat ca o lozinca ce n-avea treaba cu vandutul pe bursa .
Cat despre bagatorii de seama si nesimtiti n-ai ce sa le faci, 1. ca mentalitate si incidenta 2. ca nr de moderatori pe acest forum (sunt fff putini). _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni, in special adminii, insa bezz a pus punctul pe "i". Pe be-loud trebuie admin "putin" mai activ sau sa mai fie pusi admini.
1. Sper sa nu deranjez pe nimeni si sa-mi mai mearga contul maine.
2. Nu propun asta pentru a ma propune admin. Doar zic. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|