Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

probleme bursa be-loud

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 07, 2008 3:42 pm    Titlul subiectului: probleme bursa be-loud Răspunde cu citat (quote)

Salutari.
Ma gandeam ca ar fi bine sa expunem cateva probleme cu care se confrunta bursa be-loud si implicit noi toti.
Am vazut multe probleme si tepe date pe bursa, ar fi buna o clasificare a userilor seriosi sau nu.
In alta ordine de idei Bursa NU ar trebui sa fie loc de discutii. Toata ziua de azi am stat sa observ cum arata posturile unora care nu dau datele de contact, care dupa ce posteaza un mesaj, introduc si poze, cate una, la intervale diferite de timp (Deh, asta inseamna un UP! moca).
Sugerez ca toate discutiile care nu se refera strict la anuntul postat sa fie oprite. Nu este normal, ca persoanele care au ceva de vandut sa se trezeasca cu anuntul "jos" pentru ca altii au chef de discutii.
Cam asta ar fi...asteptam si alte propuneri.
Ar trebui sa fim mai intelegatori, si sa incercam sa fim "fruntea" prin alte metode (cum ar fi calitatea produselor vandute).

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 1:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine cauta ceva cu adevarat se uita cu atentie la anunturi, nu conteaza cat de sus sau jos e.
probleme cu anunturi incomplete sau cu mult offtopic pe bursa vor fi mereu.
eu apreciez modul mai liber de moderare pe acest forum si n-as fi de acord cu vreo inasprire a regimului. am avut si eu anunturi pe bursa, cu hu-uri sau sisteme destul de valoroase, am asteptat mult timp sa le vand si nu mi-a convenit nici pretul final. dar asa e piata asta. in schimb nu m-am basicat pe cei care dadeau up-uri aiurea, voit sau nevoit, oricat de nesimtiti erau.
si in plus cand ceri ceva, gandeste-te cum se poate transpune in fapte (cati moderatori sunt pe forum).
ultima fraza chiar n-am inteles-o in contextul dat Laughing .
zic si eu "proletari din toate tarile uniti-va, ca sa sune treburile mai bine!"

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 5:27 am    Titlul subiectului: Re: probleme bursa be-loud Răspunde cu citat (quote)

Sustin ideea inceratii discutiilor aiurea pe topicul de vanzare !

M-am plictisit sa tot aud comentarii pe topicurile mele (pe al 4rum, nu aici) legate de pret. Daca am fi la piata e ok, dar e alta situatie aici.

Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact asta vroiam sa precizez si eu ssrli. Moderatorii mai apar din cand in cand, si sper eu ca vor lua masuri. Laughing
Ideea e ca nu prea conteaza ce vinzi. Oricum, asta nu era o rugaminte adresata moderatorilor, era mai mult o rugaminte adresata userilor de pe acest forum...
Este extrem de frustrant sa asisti la discutii interminabile pe bursa, cand, in mod normal, un numar de telefon, un pret, si o poza ar fi de ajuns...Restul discutiilor se pot muta in alte parti, sau se pot face prin alte metode. Nu zice nimeni ca nu poti sa pui nicio intrebare pe bursa...dar uitati-va si voi cam la ce s-a ajuns, si imi veti da dreptate...

Bezz, in ultima fraza m-am referit la urmatorul lucru: Mai bine sunt in fata prin ceea ce vand (produse de o calitate buna), decat sa incerc sa fiu in fata dand Up!-uri la nesfarsit, deranjand astfel ceilalti useri. Wink

...asa ca: "Proletari din toate tarile, uniti-va!!" Laughing

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie mi-a sunat ca o lozinca ce n-avea treaba cu vandutul pe bursa Embarassed Very Happy .
Cat despre bagatorii de seama si nesimtiti n-ai ce sa le faci, 1. ca mentalitate si incidenta 2. ca nr de moderatori pe acest forum (sunt fff putini).

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni, in special adminii, insa bezz a pus punctul pe "i". Pe be-loud trebuie admin "putin" mai activ sau sa mai fie pusi admini.

1. Sper sa nu deranjez pe nimeni si sa-mi mai mearga contul maine. Rolling Eyes
2. Nu propun asta pentru a ma propune admin. Doar zic.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum