|
Autor |
Mesaj |
razvan_jr86
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 2:08 pm Titlul subiectului: Probleme cu alarma la o Skoda |
|
|
Am o Skoda Octavia , luata la mana a 2-a .Are montata o alarma K1 ; pb e ca de cate ori pun alarma , ma trezesc in toiul noptii ca "plange" masina in parcare de imi scoala toti vecinii.Mi-e tare frica sa nu ma trezesc cu un borcan in plafon
Treaba apare in special in timpul noptii , dar si ziua uneori.Din ce-am observat pana acum , noaptea face atunci cand apare roua , sau cand ploua sau bate vantul...uneori se urca niste necuvantatoare (pisici;caini) si incepe sa urle alarma , nemaioprindu-se pana nu apas eu pe buton
Am fost cu masina la un service , mi-au luat 50 ron , nu stiu pe ce ... au montat ei ceva acolo , nu ma pricep ...cert e ca tot la fel face
Am fost la alt service, astia mi-au zis ca e din senzori ceva (atentie senzorii masinii ...niste senzori in usi care trimit informatii computerului de bord)
Va rog spuneti-mi cat m-ar costa daca vin cu masina la service-ul Be-loud pt o diagnosticare , daca puneti sa imi rezolvati pb , sau daca e nevoie de alta alarma (si ce-mi recomandati la 350 ron maxim)
Merci anticipat si scuze de romanul scris _________________ Nu sunt complet inutil , cel putin servesc drept exemplu negativ pt altii !! |
|
Sus |
|
 |
andreiush Pasionat
Data înscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 94 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
fa o programare la be-loud si se rezolva _________________ muzica tare=vecini invidiosi nu suparati
0766817919 |
|
Sus |
|
 |
papi_grasu
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 9 Locație: VATRA DORNEI
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi am luat o alarma auto cl nu stiu cat.pe masina aveam inchidere.e pusa tot de mine ....ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum tre sa montez alarma?pls pls |
|
Sus |
|
 |
andreiush Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
ce masina este? _________________ muzica tare=vecini invidiosi nu suparati
0766817919 |
|
Sus |
|
 |
papi_grasu
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 2:49 pm Titlul subiectului: alarma cl |
|
|
e jetta 2 nu stiu unde vin legate firele la inchidere |
|
Sus |
|
 |
papi_grasu
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: alarma cl pt jetta |
|
|
ma ajuta cineva?va rog am inghetat langa masina.pe acuator am 5 fire
1alb
2albastru
3negru
4maro
5verde
la alarma am 3 fire
1alb(cu siguranta)
2galben
3portocaliu.
cum vin legate firele de la alarma  |
|
Sus |
|
 |
andreiush Pasionat
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 12:37 pm Titlul subiectului: :)) |
|
|
de la motorasul de inchidere in cazul tau cel cu 5 fire folosesti decat firele albastru si verde , acum de la alarma tre sa folosesti firele pe care ai un plus la inchidere si altul pe care ai plus la deschidere _________________ muzica tare=vecini invidiosi nu suparati
0766817919 |
|
Sus |
|
 |
|