Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme cu alarma la o Skoda

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
razvan_jr86

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 2:08 pm    Titlul subiectului: Probleme cu alarma la o Skoda Răspunde cu citat (quote)

Am o Skoda Octavia , luata la mana a 2-a .Are montata o alarma K1 ; pb e ca de cate ori pun alarma , ma trezesc in toiul noptii ca "plange" masina in parcare de imi scoala toti vecinii.Mi-e tare frica sa nu ma trezesc cu un borcan in plafon Sad
Treaba apare in special in timpul noptii , dar si ziua uneori.Din ce-am observat pana acum , noaptea face atunci cand apare roua , sau cand ploua sau bate vantul...uneori se urca niste necuvantatoare (pisici;caini) si incepe sa urle alarma , nemaioprindu-se pana nu apas eu pe buton
Am fost cu masina la un service , mi-au luat 50 ron , nu stiu pe ce ... au montat ei ceva acolo , nu ma pricep ...cert e ca tot la fel face
Am fost la alt service, astia mi-au zis ca e din senzori ceva (atentie senzorii masinii ...niste senzori in usi care trimit informatii computerului de bord)
Va rog spuneti-mi cat m-ar costa daca vin cu masina la service-ul Be-loud pt o diagnosticare , daca puneti sa imi rezolvati pb , sau daca e nevoie de alta alarma (si ce-mi recomandati la 350 ron maxim)
Merci anticipat si scuze de romanul scris

andreiush
Pasionat

Data înscrierii: 06/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fa o programare la be-loud si se rezolva
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
papi_grasu

Data înscrierii: 30/Ian/2008
Locație: VATRA DORNEI

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi am luat o alarma auto cl nu stiu cat.pe masina aveam inchidere.e pusa tot de mine Laughing ....ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum tre sa montez alarma?pls pls
Sus
andreiush
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce masina este?
papi_grasu

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 2:49 pm    Titlul subiectului: alarma cl Răspunde cu citat (quote)

e jetta 2 nu stiu unde vin legate firele la inchidere
Sus
papi_grasu

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: alarma cl pt jetta Răspunde cu citat (quote)

ma ajuta cineva?va rog am inghetat langa masina.pe acuator am 5 fire
1alb
2albastru
3negru
4maro
5verde
la alarma am 3 fire
1alb(cu siguranta)
2galben
3portocaliu.
cum vin legate firele de la alarma Confused
Sus
andreiush
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 12:37 pm    Titlul subiectului: :)) Răspunde cu citat (quote)

de la motorasul de inchidere in cazul tau cel cu 5 fire folosesti decat firele albastru si verde , acum de la alarma tre sa folosesti firele pe care ai un plus la inchidere si altul pe care ai plus la deschidere
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum