|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
moza victor
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 25 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
bine oameni buni am notat toate cele....urmeaza testele sa vad daca merge !!! abia astept... daca mai e ceva nu ezitati sa scrieti  _________________ muzica'n blana  |
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| pesteimputit a scris: | hai sa o luma incet:
60a la 14.4v cu o eficienta de 70% inseamna 600wrms la 4 ohmi. cum tu nu ai edcat vreo 12v ai undeva pe la 500w. daca vrei un difuzor de 1500W iti trebuie un amplif cel putin egal cu puterea lui.
pt 1500w ai nevoie de un consum de 150A la 14.4v, caz in care iti recomand sa mergi pe un traseu 0awg, sau de preferat doua trasee 0awg, acompaniate de un deep-cycle sanatos si un upg la alternator daca se poate.
Acestea fiind spuse,
Auditie Placuta! |
Victor, hai sa Ăźncerc eu o explicaĂŸie, George ma poate corecta dupĂŁ...
60A reprezintĂŁ alternatorul tĂŁu, care ar avea o eficienĂŸa estimatĂŁ la 70% - pe motive de cablaje Âși/sau alte pierderi inevitabile. El ĂŸi-ar ĂŸine singur cam 600W RMS la 4Ohm, dar tu mai ai Âși alĂŸi consumatori Âși doar un voltaj de 12V, deci ai putea sĂŁ foloseÂști cam 500W RMS max.
DacĂŁ tu vrei 1500W RMS, o sĂŁ ai consum de 150A la 14.4V, ceea ce, luĂąnd Ăźn consideraĂŸie eficienĂŸa alternatorului de 70%, plus cĂŁ ai 12V Âși nu 14.4V, ĂźĂŸi bagĂŁ rĂŁu de tot Ăźn boale instalaĂŸia electricĂŁ. Deci trebe sĂŁ meri pe cabluri cĂąt mai groase Âși sĂŁ instalezi o baterie deep cycle suplimentarĂŁ, alĂŁturi de un upgrade la alternator (adicĂŁ Ăźl iei pe ĂŁla de 90A).
Sper cĂŁ am fost explicit, scuze dacĂŁ am intrat Ăźn bĂŁlĂŁrii pe undeva. |
|
| Sus |
|
 |
moza victor
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 25 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
da acum inteleg cata....am de modificat atunci alternatorul in primul rand...buun...! ma apuc de treaba ! cum apare ceva pe parcurs sunteti primi care afla  _________________ muzica'n blana  |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 2:30 am Titlul subiectului: |
|
|
60a reprezentau sigurantele statiei lui si 70% este in medie eficienta unui umplificator audio obisnuit.
DAR raspunsul lui Zdrang este totusi foarte bun! |
|
| Sus |
|
 |
Blak Priceput
Data înscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 238
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 3:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| Uitate la firele de la player... schimbale sunt subdimensionate... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|