Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

probleme cu CURENTUL ....JBL GTO BP-D
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
moza victor

Data înscrierii: 21/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine oameni buni am notat toate cele....urmeaza testele sa vad daca merge !!! abia astept... Razz daca mai e ceva nu ezitati sa scrieti Rolling Eyes
Zdrang
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pesteimputit a scris:
hai sa o luma incet:
60a la 14.4v cu o eficienta de 70% inseamna 600wrms la 4 ohmi. cum tu nu ai edcat vreo 12v ai undeva pe la 500w. daca vrei un difuzor de 1500W iti trebuie un amplif cel putin egal cu puterea lui.

pt 1500w ai nevoie de un consum de 150A la 14.4v, caz in care iti recomand sa mergi pe un traseu 0awg, sau de preferat doua trasee 0awg, acompaniate de un deep-cycle sanatos si un upg la alternator daca se poate.

Acestea fiind spuse,
Auditie Placuta!

Victor, hai sa Ăźncerc eu o explicaĂŸie, George ma poate corecta dupĂŁ...
60A reprezintĂŁ alternatorul tĂŁu, care ar avea o eficienĂŸa estimatĂŁ la 70% - pe motive de cablaje Âși/sau alte pierderi inevitabile. El ĂŸi-ar ĂŸine singur cam 600W RMS la 4Ohm, dar tu mai ai Âși alĂŸi consumatori Âși doar un voltaj de 12V, deci ai putea sĂŁ foloseÂști cam 500W RMS max.

DacĂŁ tu vrei 1500W RMS, o sĂŁ ai consum de 150A la 14.4V, ceea ce, luĂąnd Ăźn consideraĂŸie eficienĂŸa alternatorului de 70%, plus cĂŁ ai 12V Âși nu 14.4V, ĂźĂŸi bagĂŁ rĂŁu de tot Ăźn boale instalaĂŸia electricĂŁ. Deci trebe sĂŁ meri pe cabluri cĂąt mai groase Âși sĂŁ instalezi o baterie deep cycle suplimentarĂŁ, alĂŁturi de un upgrade la alternator (adicĂŁ Ăźl iei pe ĂŁla de 90A).

Sper cĂŁ am fost explicit, scuze dacĂŁ am intrat Ăźn bĂŁlĂŁrii pe undeva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moza victor

Data înscrierii: 21/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da acum inteleg cata....am de modificat atunci alternatorul in primul rand...buun...! ma apuc de treaba ! cum apare ceva pe parcurs sunteti primi care afla Very Happy
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 2:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

60a reprezentau sigurantele statiei lui si 70% este in medie eficienta unui umplificator audio obisnuit.

DAR raspunsul lui Zdrang este totusi foarte bun!
Sus
Blak
Priceput

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 3:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uitate la firele de la player... schimbale sunt subdimensionate...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum