| |
| Autor |
Mesaj |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 10:43 pm Titlul subiectului: Probleme cu ledurile de la MAGNAT TRANSFORCE REFERENCE |
|
|
Detin un sistem compus dintr-un Magnat Transforce Reference si un ALPINE MRP-M650, si am o problema si anume: nu stiu cum sa leg ledurile de la subwoofer.
Prima tentativa a fost sa le leg pe iesirea pentru subwoofer, ca sa luminee in ritm cu basul, dar la primul bas mai puternic, statia intra in protectie
Lasata fara conectarea ledurilor, merge foarte bine.
A doua tentativa a fost sa leg ledurile la intrarea de curent a statiei, si am o problema asemanatoare, doar ca se intampla la un volum putin mai mare.
Ma puteti ajuta? Multumesc. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Led-urile se leaga la o sursa normala de 12v.
Mai pe scurt plus-ul lor la orice plus iar masa la masa (vorbim de baterie).
Nu au nici o treaba cu palpaitul in functie de muzica.
Daca am inteles eu bine, a doua oara ai conectat ledurile la alimentarile statiei? NU prea avea de ce sa intre statia in protectie. Daca s-a intamplat asta, mai mult ca amplificatorul face asta si fara a conecta led-urile. |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
amp-ul imi omoara masina daca nu are acele leduri legate..
Si eu sunt de acord cu tine.. ca nu ar fi avut de ce... de asta intreb.. pentru ca nu imi pot da seama de ce intra in protectie din acest motiv.... ma gandesc sa ii aduc cablu de curent de la plafoniera. altceva nu imi trece prin cap....
Repet: fara legarea ledurilor totul merge foarte bine.
Mai e o chestie: poate statia sa intre in protectie daca ar avea probleme cu cablul de plus?.. de genul: papucul de la PLUS a cam fost lucrat si modelat cu o panza de bomfaier, cred (cel ce l-a avut inainte a facut asta), DAR se prinde foarte bine de statie, nu joaca sau altceva. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
e chiar grava mai... ce ma fac eu fara lumini albastre in portbagaj? . _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa te deranjez cand ai mai mult timp liber.. pregateste-te de concurs, Nu are rost sa pierzi timp util ajutandu-ma pe mine.
Mersi, Shokaliptiku _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ehe ... nu-ti face griji pentru timpul meu ..
la tine sunt 2 variante .. cea scurta de 2 minute
si cealalta = 0 ... atunci knd nu se mai poate rezolva nimic
asa ca "deranjeaza-ma" cu incredere _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 17, 2010 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze ca am spus ceva neadevarat.
Problema serioasa este pozitia amplificatorului. El e prins de subwoofer, si daca pun subwooferul astfel incat amp-ul sa stea intre sub si bancheta de spate atunci imi face probleme.... e pus de-a latul masinii acum si merge bine si la volum mai mare.. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 17, 2010 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect Dragos,
La intrarea in Cimitirul eternitatea am facut verificarea... sa ma ierte cei ce se odihnesc acolo ) _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
|
| Sus |
|
 |
|