Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme incepator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Stefan0

Data înscrierii: 01/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2008 10:28 am    Titlul subiectului: Probleme incepator Răspunde cu citat (quote)

Salut ... o "mica" problema daca se poate spune asa a intervenit acum cand vroiam sa ma apuc sa instalez un sistem audio pe masina ..... ideea este urmatoarea playerul meu (Blaupunkt BrisbaneSD48 ) are 4 canale amplificate la 14,4Watt ai alte 4 preamplificate pt legatura cu un amplificator ... aum fac sa pun si un sub cu amp desi eu nu am sub out la player, asta pt ca doresc sa folosesc numai canalele preamplificate. se poate face legatura din amp in amp ?

va rog mult daca stie cineva o schema sau ceva care poate ajuta ar fi genial... mentionez ca sistemul il montez chiar daca sunt incepator
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 3:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai iei un cablu rca tata-tata de 5 metri, conectezi cu ajutoru lui amplificatorul pt sub, iar acel amplificator de regula are lpf, adica taie frecventele care nu sunt favorabile unui sub. bafta
Sus
Stefan0

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai la ce conectez cablul ala rca tata tata daca eu nu am iesire pt sub din player? eu ma gandeam sa fac cu cablu rca Y mama - 2 tata si pt ca ampu are bass filter sa isi faca treaba asa adik din 2 canale sa fac 4 2 duc spre ampul de la sub si 2 impreuna cu celelelta 2 care nu umblu la ele sa se duca in ampul de difuri ..... e doar o parere pana acum nu am gasit pe mineni care sa confirme daca e bine ce fac Very Happy ........ sooooo help Razz
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca am inteles eu bine ultimul tau post, este absolut OK si corect d.p.d.v tehnic solutia la care te-ai gandit.
Sus
Stefan0

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mc vladut descoperisem pana la urma .... acum am alta problema asta in cazul in care o sa raspunda cineva si la strigatul meu de ajutor ..... intrebarea mea e, am 1 condensator si 2 ampuri ..... din cond ma duc in amandoua sau numai in cel care imi amplifica subul?
azi am terminat de montat ampurile intins cablurile pus tot tot tot ... mai putin sa fac conectarile .... sper ca maine sa termin in sperantza ca o sa gasesc un cablu adaptor care vine la spate la player (blaupunkt brisbane) pe pinii pe care am iesirile preamplificate ... ca sa nu iau alte adaptoare si le montez pe cele amplificate de player si tot asa
Sus
Stefan0

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaa si inca ceva ...... eu am 4 canale amplificate de player si 4 preamplificate = 8 ... acum le fol numai pe cele preamplificate .... se intampla ceva daca mai conectez inca 4 boxe pe canalale amplificate din player ????? .... ....sunt curios daca mai are cineva asa ca sa confirme Very Happy
mc mult
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se intampla nimic... poti sa le folosesti
Sus
Stefan0

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multam
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum