Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

probleme instalare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 4:49 pm    Titlul subiectului: probleme instalare Răspunde cu citat (quote)

cand mam gandit sa imi instalez si eu difuzoarele (coustic cs502) a aparut o problema nu sta bine in gaura de la portiera cine sia pus aceste difuzoare pe o dacie va rog sa ma ajutati Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum adica nu iti stau bine? se misca sau ce anume?
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pot sa ajez difuzorul ca sa ii dau gauri , nu sta lipid de tabla ... voi ati polizat usa oleaca ... si nu sta pe tabla toate 4 urechi Crying or Very sad Crying or Very sad difuzorul sta prea mult in afara Crying or Very sad
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai astea de 13 asa stau
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si cum sa fac ! ca este o distanta de vreo 1 cm maxim de la tabla pana la ureche ? cum sa il prind sa stea FIX cum trebuie ?
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bine fa un distantier...din pal...k e ieftin...!!! si s-a rezolvat...
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum sa arate! daca se poate sa faca cineva o poza cu acel distantier Sad Crying or Very sad
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

the dragon ? dai add la baiatu_fitzos mai rpd !!!
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 1:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu mi-am montat aceste difuzoare
zici ca stau cam la 1 cm de tabla..hmmm pai trebuie largita un pic gaura sau bate canturile gaurii cu un ciocan ca sa intre dif-ul ca lumea e vorba de citiva mm . baga ciocanelul in tabla ca nu se vede acolo nimic ! va intra fix pe gaura . nu trebuie nici un inel adaptor....si nici nu recomand , pentru ca dupa aia nu se mai lipeste fata de usa de portiera.. trebuie holzsuruburi...etc . sa stii ca il poti monta linistit si direct pe carton , eu asa am facut. daca-l prinzi direct de tabla...ai mult de munca... si trebuie sa faci o gaura si mai mare pentru a intra grila difuzorului, pe care la rindul ei trebuie s-o prinzi direct pe tabla cu holzsuruburi...

ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci:
1. largesti putin gaura din usa (cu un ciocanel).
2. montezi dif-ul direct pe cartonul fetei de usa cu grila cu tot; montarea dif-ului o faci din exterior deci pe fata usii nu in spatele cartonului. sa ii pui niste saibe putin mai late cind stringi suruburile de prindere .Suruburile le pui cit mai mici sau le tai dupa montaj ca sa nu-ti impinga fata de usa in afara!
3. pui fata la loc fara nici o modificare
4. enjoy the music

TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok am sa incerc azi cu ciocanu`(tiam spus eu ca o sa imi trebuiasca dalta si ciocanu Laughing Laughing ) dar nu stiu cum sa iti spun dar u ai prins toate urechile cu suruburi? ca la mine una sta libera Crying or Very sad sau poate cand fac loc cu ciocanu` o sa pot invarti difuzorul ... si la tweetere am vazut ca in colt acolo ai mai pus un ceva suplimentar cumva ? ca am pus si tweeteru asa de forma si nu stiu cum o sa il pun Question Ms de sfat la 1 jumate dimineatza Twisted Evil

LE masca difuzorului trebuie prins cu aceleasi autofiletante ?si nu mai era necesar sa imi dai PM daca ai raspuns la topic Wink
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa vezi cateva ciocane vrea atat Rolling Eyes Rolling Eyes mda! dar se pare ca o sa le le prind numai in 3 urechi a patra pur si simplu nu puteam sa ii mai gasesc pozitie chiar si loc ! maine bag difuzoare cu ajutorul unei masini de gaurit si pana sambata pun si playerul ca nu iam gasit inca carcasa Laughing am gasit decat pentru radio LIRA ( aparatul radio de pe strabunica masinii mele Mr. Green )si era prea mare nu imi placea trebuia modificat prea mult am mai gasit dar cu sina Evil or Very Mad eh o sa mai umblu eu ... si la portiera din drepata gaura era mai spatioasa oleaca trebuia decat atins cu ciocanu , daca ii facuta de romani trebuie sa te astepti la asa ceva Rolling Eyes

LE dar difuzorul nu ar trebuie protezat de apa care se infiltreaza in portiera?
Sus
Nicotin3

Data înscrierii: 27/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TheDragon a scris:
LE dar difuzorul nu ar trebuie protezat de apa care se infiltreaza in portiera?

Astept si eu un raspuns la intrebarea asta Smile
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci cum este pozitionat in colt acolo sunt mici sanse sa curga apa pe el ! daca ai chederul geamului bun este Ok Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum