Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme Kenwood KMM-361SD

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
barnid

Data înscrierii: 23/Mai/2015

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2016 2:16 pm    Titlul subiectului: Probleme Kenwood KMM-361SD Răspunde cu citat (quote)

Buna!

De vre-o saptamana mi-am instalat un HU Kenwood KMM-361SD. Playerul e destul de ok avand in vedere bugetul alocat pt el si boxele actuale, dar totusi ma nelinisteste un fapt.

Cam dupa o ora de ascultat muzica, playerul mi se incinge atat de tare incat abia pot pune mana pe el. Este normal sa se incinga asa sau este defect playerul? Legaturile sunt ok, atat la alimentare cat si la boxe. Se incinge toata carcasa playerului, nu doar acel difuzor de caldura din spate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2016 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DacĂŁ se ĂźncĂŁlzește cu tot cu carcasĂŁ ĂźnseamnĂŁ cĂŁ folosești egalizator și volum peste limitele normale Smile

Dar Ăźn final, e normal.

barnid

Data înscrierii: 23/Mai/2015

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2016 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca dau volumul si setarile pe valori mai mici se aude foarte incet si bas mai absolut deloc.

Daca as reseta playerul la valorile implicite ar trebui sa simt diferenta la nivel de caldura?

Ce te mai rog este sa imi faci o recomandare pt. un set de boxe pe fata, pe care le-as putea folosi fara amplificator. Sa zicem pt. un buget undeva la 400 RON.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2016 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Player-ul vine cu niste setari implicite foarte idioate. Eu am totul pe zero exceptand media care e urcata la +2, bass boost si loudness dezactivate dar oricum acest lucru e irelevant pt. ca eu am amplificator.

Pt. boxe mergi pe dieci sau auditor de 16.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum