|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
barnid
Data înscrierii: 23/Mai/2015 Mesaje: 13
|
Trimis: Mar Apr 05, 2016 2:16 pm Titlul subiectului: Probleme Kenwood KMM-361SD |
|
|
Buna!
De vre-o saptamana mi-am instalat un HU Kenwood KMM-361SD. Playerul e destul de ok avand in vedere bugetul alocat pt el si boxele actuale, dar totusi ma nelinisteste un fapt.
Cam dupa o ora de ascultat muzica, playerul mi se incinge atat de tare incat abia pot pune mana pe el. Este normal sa se incinga asa sau este defect playerul? Legaturile sunt ok, atat la alimentare cat si la boxe. Se incinge toata carcasa playerului, nu doar acel difuzor de caldura din spate. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
barnid
Data înscrierii: 23/Mai/2015 Mesaje: 13
|
Trimis: Mar Apr 05, 2016 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca dau volumul si setarile pe valori mai mici se aude foarte incet si bas mai absolut deloc.
Daca as reseta playerul la valorile implicite ar trebui sa simt diferenta la nivel de caldura?
Ce te mai rog este sa imi faci o recomandare pt. un set de boxe pe fata, pe care le-as putea folosi fara amplificator. Sa zicem pt. un buget undeva la 400 RON. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Apr 05, 2016 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player-ul vine cu niste setari implicite foarte idioate. Eu am totul pe zero exceptand media care e urcata la +2, bass boost si loudness dezactivate dar oricum acest lucru e irelevant pt. ca eu am amplificator.
Pt. boxe mergi pe dieci sau auditor de 16. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|