Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme MAC MPX-4500

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
darck_saha

Data înscrierii: 31/Iul/2008
Locație: maramures

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 11:28 am    Titlul subiectului: Probleme MAC MPX-4500 Răspunde cu citat (quote)

am un mpx4500 si un magnat edition b30 250rms. se incinge fff tare si in 5 - 10 minute de utilizare intra in protectie. nu inteleg ce sa fie .. il am de 1 luna si ceva. nu prea ma pricep de aceea cer ajutor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vladcosmin
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am inteles si de la altii,asta e ceva general la modelul acesta de statie,multi am vazut ca se vaita,statia se opreste din cauza ca se incinge si intra in protectie,ai cateva alternative,sa dai volumul mai mic in ea sau sa ii pui un ventilator de calculator de 12v
Sus
darck_saha

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma gandeam sa imi mai iau un sub tot de 250 rms.. ce imi recomanzi sa fac sa-l vand pe asta si sa imi iau altul sau sa pun vantilator
Sus
angeleyes

Locație: on the mic

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca l-ai fi pus pe difuzoare si nu in punte pe sub ar fi fost ok dar asa se incinge f tare. E tipic acesui model...Mai bine iti iei un amplif monobloc pt sub..
darck_saha

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci va rog sa imi recomandati ceva boxe pt amplificator.. de preferinta rotunde sa pot sa le pun in usi sau 2 rotunde si 2 ovale pt ca in usile din spate nu am si as putea sa pun si ovale. si un amplificator monobloc pt sub sa nu mai am probleme cu incalzirea eventual ceva de 300rms si nu foarte scump Very Happy

Mersi pt ajutor
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum