Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme MAGNAT 4000 Ultra
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 2:27 pm    Titlul subiectului: Probleme MAGNAT 4000 Ultra Răspunde cu citat (quote)

Cam asa sta treaba :

- am incercat 3 cabluri pana acum si are un fasait de fundal mai mult decat suparator

- pana acum cateva zile era legat in serie cu mac-ul 8000 care alimenteaza subul pe iesirea de back a casului ( din iesirea macului de out am plecat cu un cablu normal neecranat in intrarea de in a magnatului ) iar zgomotul nu se simtea pana in fatza la mine la sofer nici la minim .. acum cu cablul lui separat cu volumul la minim din Hu nu poti sta in masina de fasait

- ieri m-am hotarat sa iau cablu lung ecaranat si sa o pun pe iesirea de front a Hu-ului si am observat ca fasaie ca draq

- am incercat cu unn cablu de 500.000 ecaranat gros calumea care era pana acum la statia mac si fasie

- am cumaparat alt cablu ecarant si fasie si cu ala

- am incercat cablurile pe mac .. nimic liniste totala nici un fasait

- am inversat iesirile de preout ale hu-ului .. aceasi problema oricum as lega Macul nu fasie indiferent de cablu ... si oricum as lega magnatu fasie ca draq indiferent de cablu

- magnatul este folosit in modul 2 canale x 130w dupa specificatiile producatorului (setata pas cu pas dupa cartea lui )

Ultima modificare efectuată de către PaulM la Mie Noi 22, 2006 4:10 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o fii chiar atat de prost??????...eu am ales un rock 4000 in lokul unui BLAUPUNKT 275...doar pentru timpul de asteptare de 2 saptamani...cred ca incepe sa imi para rau Shocked

mai ai garantie la el?????????
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatorul il am de max 2luni si din cate stiu eu cea mai mica perioada de garantie legala este de 6 luni , so probabil inca este in garantie .. nu am actele la mine acum sa iti spun sigur pana cand este in garantie
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe ce l-ai avut pus????? boxe??????? sau subwoofer
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Smile

NoNameX, stai calm, noi nu vindem marfa proasta... Chiar daca mai sunt pe site niste chestii slabe, incearca sa le comanzi si iti vom spune ca nu sunt pe stoc.
Nu e cazul lui GTA 275 si nici al lui Rock 4000.
Nu mai trage tu concluzii asa repede dupa experientele altora, ok?

PaulM, povesteste-ne in detaliu sistemul tau... ce masina, ce HU, ce conectica, tot... si cand a aparut problema.
E vorba de un zgomot de fond constant indiferent ce volum dai din player?
Zgomotul variaza in functie de turatia motorului sau nu?
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina este un espero ( nu vad relevanta el trebuie sa merga pe orice masina ) , Hu este ASTA (si a mers perfect pana acum cu alte 2 stati una de obor care am dat-o mai demult si macul 8000 tot de la voi care merge si acum impecabil ), conectica si cand a parut problema am supus-o mai sus ... fasaitul nu are treaba cu turatia motorului si variaza invers proportional cu volumul din Hu .. este posibil ca la volum mai mare sa il acopere muzica deoarece acopera cam tot la volum mare chiar si pe pasagerul din dreapta fata Smile)

PS: nu a spus nimeni ca vindeti lucruri de calitate nasoala da in orice lot de orice exista si posibilitatea ca o piesa sa fie busita

PS2: boxele amplificate sunt Magnat Xcess 693 asta am uitat sa specific

Ultima modificare efectuată de către PaulM la Mie Noi 22, 2006 3:19 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Smile Smile

NoNameX, stai calm, noi nu vindem marfa proasta... Chiar daca mai sunt pe site niste chestii slabe, incearca sa le comanzi si iti vom spune ca nu sunt pe stoc.
Nu e cazul lui GTA 275 si nici al lui Rock 4000.
Nu mai trage tu concluzii asa repede dupa experientele altora, ok?

?

Shocked nu a zis nimeni ca vindeti marfa proasta...dimpotriva, chiar ati avut multe laude la calitate...dar te sperii cand mai vezi cate un post ca acesta si trebuie sa iti mai pui si intrebari Very Happy

PS-nu ma mai certa Sad
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

UP !!
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand spui ca ai incercat si mac-ul pe acelasi preout, cu acelasi cablu RCA, inteleg ca ai legat aceleasi difuzoare la mac, nu?
Ca fasait nu vei auzi niciodata din woofer.
RCA-ul lung nou e tras pe acelasi traseu cu cel vechi?
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dam cu aceleasi difuri am incercat si macul si magnatul , cablurile sunt trase ca la carte pe o parte a masinii ,dreapta in cazul meu , rca-urile ptr senal audio si pe partea stanga a masini cablurile de alimentare ptr alimentare statii ... am incercat cu cablurile in vechea asezare care a mers perfect pana acum si am incercat si cu ele prin aer peste scaune , tot draq ala este Sad
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca tocmai ai schimbat titlul topic-ului...
deci e vorba de MAGNAT ULTRA 4000, nu de ROCK 4000?
Corect?
Titlul initial spunea ROCK 4000.

Ultra 4000 este mai slaba decat Rock 4000 si prea mica pentru difuzoare Xcess. La ce valoare ai setat level-ul? Daca il dai mai jos mai fasaie? Mi-e frica ca tu l-ai dat mult peste valoarea corecta si statia merge in regim fortat, cu distorsiuni pe semnal si zgomot pe liniste.
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Titlul initial spunea ROCK 4000 ULTRA .. am reparat acum dupace am aruncat o privire pe site sa vad cum ii zice exact eu stiam ce face nu si ce nume are exact am reparat acum .... oricum indiferent de nume ea trebuie sa functioneze dupa specificatiile producatorului ....

Dupa ce am pus cablurile pe magnat am petrecut ceva timp in portbagaj cu surubelnita in mana si am incercat toate setarile ei .. de la min la max .. de fasait fasaie oricum .. normal ca la minim nu se mai auzea muzica deloc dar fasaitul cu toate ca mult mai mic inca era prezent
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultra 4000 e o statie de 4 canale.
Ce amplifici mai exact cu ea? Cu 2 canale 2 difuzoare si 2 sunt libere?
Sau cu 2+2 in punte amplifici difuzoarele? Sau e vb de un sistem Xcess si amplifici independent woofer-ul si tweeter-ul?
Sau de fapt e vorba de Ultra 2000?

De unde esti?
Sus
florin_rb

Data înscrierii: 11/Noi/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deconecteaza cablul RCA de la amplificator si asculta daca mai are zgomotul de fond....daca da, e amplificatorul.....daca nu, e playerul (poate avea o problema la amplificatorul de pre-out de pe iesirea respectiva)
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din Ploiesti .. amplific cu ea o pereche de Magnat Xcess 693 .. este setata in modul 2 canale ea stie modurile 2 3 4 canale , este setata cu cartea in fata deci nu din setari este problema .. sunt folosite ptr intrare semnal intrarile rca ch3 si ch4 ca in carte iar boxele sunt legate iar cum specifica in carte ptr 2 difuzoare , este selectat modul 2 canale si HPF pe ambele canale
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum