|
|
|
Autor |
Mesaj |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 12:21 pm Titlul subiectului: Probleme montaj amplificator :( |
|
|
Tocmai am cumparat un amplificator JBL GTO 75.4 de la be-loud si am probleme in ceea ce priveste instalarea.Masina este o Skoda Octavia 2 nou nouta,deci in garantie.Am sunat la Avia si mi-a spus ca ma costa in jur de 200 lei, dar ca pierd garantia la baterie si la alternator.La Porsche nu imi pierd nici o garantie, in schimb ma costa in jur de 350 lei.La Brady ma costa 200 lei si imi pierd garantia la tot sistemul audio, inclusiv difuzoare, tot.Ma aflu intr-un mare impas Voi ce ma sfatuiti sa fac? Cred ca mai bine pierd garantia la tot sistemul audio si imi instalez singur amplificatorul si gata.Macar nu mai dau o groaza de bani pe manopera.Va astept cu sfaturi.
 |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 12:52 pm Titlul subiectului: Re: Probleme montaj amplificator :( |
|
|
mai bine fa intr-un service, unde daca pierzi, pierzi numai garantia la o parte din instalatia electrica. daca montezi tu, s-ar putea sa pierzi garantia la toata instalatia electrica. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|