Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme montaj amplificator :(

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 12:21 pm    Titlul subiectului: Probleme montaj amplificator :( Răspunde cu citat (quote)

Tocmai am cumparat un amplificator JBL GTO 75.4 de la be-loud si am probleme in ceea ce priveste instalarea.Masina este o Skoda Octavia 2 nou nouta,deci in garantie.Am sunat la Avia si mi-a spus ca ma costa in jur de 200 lei, dar ca pierd garantia la baterie si la alternator.La Porsche nu imi pierd nici o garantie, in schimb ma costa in jur de 350 lei.La Brady ma costa 200 lei si imi pierd garantia la tot sistemul audio, inclusiv difuzoare, tot.Ma aflu intr-un mare impas Sad Voi ce ma sfatuiti sa fac? Cred ca mai bine pierd garantia la tot sistemul audio si imi instalez singur amplificatorul si gata.Macar nu mai dau o groaza de bani pe manopera.Va astept cu sfaturi.
Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 12:52 pm    Titlul subiectului: Re: Probleme montaj amplificator :( Răspunde cu citat (quote)

mai bine fa intr-un service, unde daca pierzi, pierzi numai garantia la o parte din instalatia electrica. daca montezi tu, s-ar putea sa pierzi garantia la toata instalatia electrica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum