Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme MP3 Panasonic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Marius T.
Pasionat

Data înscrierii: 30/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 10:24 am    Titlul subiectului: Probleme MP3 Panasonic Răspunde cu citat (quote)

Am un Panasonic CQ-C7301N luat de cateva luni. Am observat ca de la un timp cd a inceput sa sara la orice denivelare.
Care ar fi cauzele?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prima cauza ar fi calitatea drumurilor din tara noastra...
daca problema e chiar serioasa si se manifesta indiferent de CD (incearca mai multe, si audio si MP3) atunci ar merita o vizita la garantie. l-ai luat de la noi?
Sus
Marius T.
Pasionat

Data înscrierii: 30/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, a fost cumparat din alta parte.
De incercat am incercat si mp3 si cd-rw si toate sar. Am observat ca nu mereu are aceasta problema si ma gandesc ca ar putea fi prost montat (nu cred ca e suficient de stabil).

Pentru acest model gasesc adaptor pt comenzile de la volan pt un opel vectra b 2001?
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De montaj nu cred ca ar putea fi vorba sa fie prost facut. Uite eu am un amarat de tevion care nici nu sta tot in locas...adica e inafara putin fiindca e prea mic spatiul ca sa intre tot. Deci sta saracul acolo vai si amar de el...chiar m-am gandit odata ca daca ar fi sa imi sparga masina sa imi fure cd-playerul , doar sa il traga mai cu putere putin si iese ca uns de acolo. S-ar putea ca Panasonicurile sa fie mai sensibile. Cred ca depinde de firmele de cd-playere ce anitsoc baga in ele..sau e din cauza aparatului si atunci te-as sfatui sa mergi cu aparatul si garantia la magazinul de unde l-ai cumparat.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 4:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti sugeram sa contactezi societatea care ti l-a vandut in vederea solutionarii problemei pe garantie. Din pacate nu cred ca este o problema de montaj, ci o problema interna a aparatului.
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Monteaza aparatul la un unghi <30° fata de orizontala, asa scrie in cartea tehnica. Eu am un 7303N si mai sare si acesta, dar numai la gropi abrupte; recunosc ca fenomenul e deranjant in sine, la nivelul anului 2006 se putea implementa o memorie (buffer, nu exista sistem mecanic anti-soc) mai eficace. E neplacut ca la un HU de 300E sa-ti sara CD-ul...
Unele magazii de CD/DVD au sistem anti-soc pe baza de baie de ulei, in cazul HU nu s-a considerat necesara implementarea acestei solutii.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum