|
Autor |
Mesaj |
Marius T. Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 65 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 10:24 am Titlul subiectului: Probleme MP3 Panasonic |
|
|
Am un Panasonic CQ-C7301N luat de cateva luni. Am observat ca de la un timp cd a inceput sa sara la orice denivelare.
Care ar fi cauzele? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
prima cauza ar fi calitatea drumurilor din tara noastra...
daca problema e chiar serioasa si se manifesta indiferent de CD (incearca mai multe, si audio si MP3) atunci ar merita o vizita la garantie. l-ai luat de la noi? |
|
Sus |
|
 |
Marius T. Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 65 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu, a fost cumparat din alta parte.
De incercat am incercat si mp3 si cd-rw si toate sar. Am observat ca nu mereu are aceasta problema si ma gandesc ca ar putea fi prost montat (nu cred ca e suficient de stabil).
Pentru acest model gasesc adaptor pt comenzile de la volan pt un opel vectra b 2001? |
|
Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
De montaj nu cred ca ar putea fi vorba sa fie prost facut. Uite eu am un amarat de tevion care nici nu sta tot in locas...adica e inafara putin fiindca e prea mic spatiul ca sa intre tot. Deci sta saracul acolo vai si amar de el...chiar m-am gandit odata ca daca ar fi sa imi sparga masina sa imi fure cd-playerul , doar sa il traga mai cu putere putin si iese ca uns de acolo. S-ar putea ca Panasonicurile sa fie mai sensibile. Cred ca depinde de firmele de cd-playere ce anitsoc baga in ele..sau e din cauza aparatului si atunci te-as sfatui sa mergi cu aparatul si garantia la magazinul de unde l-ai cumparat. |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Iti sugeram sa contactezi societatea care ti l-a vandut in vederea solutionarii problemei pe garantie. Din pacate nu cred ca este o problema de montaj, ci o problema interna a aparatului. |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Monteaza aparatul la un unghi <30° fata de orizontala, asa scrie in cartea tehnica. Eu am un 7303N si mai sare si acesta, dar numai la gropi abrupte; recunosc ca fenomenul e deranjant in sine, la nivelul anului 2006 se putea implementa o memorie (buffer, nu exista sistem mecanic anti-soc) mai eficace. E neplacut ca la un HU de 300E sa-ti sara CD-ul...
Unele magazii de CD/DVD au sistem anti-soc pe baza de baie de ulei, in cazul HU nu s-a considerat necesara implementarea acestei solutii. |
|
Sus |
|
 |
|