|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Noi 29, 2010 4:12 am Titlul subiectului: Probleme sistem audio |
|
|
Salutare,am un prieten de la care am primit acest mesaj:
"Am dus masina la un service ca a avut ceva probleme, nu stiu ce a facut mecanicul ala, a decuplat borna de la baterie , asta mi-am dat sema ca era resetata bordul, ceasu....Am uitat sa mentionez masina e Alfa Romeo 159 cu navi, Bose si woofer stoc. Ideea e ca acum se aude cu volumul la 13 cum mergea inainte pe 3. nu imi pot da sema ce s-a intamplat! Nu imi mai sunt active optiunile loudness si equlizer... oare ce s-a inatmplat? ce se poate face?"
Imediat m-am gandit ca odata ce s-a luat borna de la baterie setarile playerului au revenit la cele din fabrica si i-am zis sa caute in setari ceva gen SLA pe care-l gasim la Pioneer(care de asemenea daca iei borna de la baterie revine undeva pe la jumatate) dar mi-a zis ca nu are aceasta setare(playerul cu care vine 159-le din fabrica este Blapunkt).
Ceva idei unde ar putea fi buba?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Noi 29, 2010 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu,nu are.Asa l-am sfatuit si eu si asteptam rezultatul dimineata asta.Merci  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|