Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme sistem audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 4:12 am    Titlul subiectului: Probleme sistem audio Răspunde cu citat (quote)

Salutare,am un prieten de la care am primit acest mesaj:

"Am dus masina la un service ca a avut ceva probleme, nu stiu ce a facut mecanicul ala, a decuplat borna de la baterie , asta mi-am dat sema ca era resetata bordul, ceasu....Am uitat sa mentionez masina e Alfa Romeo 159 cu navi, Bose si woofer stoc. Ideea e ca acum se aude cu volumul la 13 cum mergea inainte pe 3. nu imi pot da sema ce s-a intamplat! Nu imi mai sunt active optiunile loudness si equlizer... oare ce s-a inatmplat? ce se poate face?"

Imediat m-am gandit ca odata ce s-a luat borna de la baterie setarile playerului au revenit la cele din fabrica si i-am zis sa caute in setari ceva gen SLA pe care-l gasim la Pioneer(care de asemenea daca iei borna de la baterie revine undeva pe la jumatate) dar mi-a zis ca nu are aceasta setare(playerul cu care vine 159-le din fabrica este Blapunkt).
Ceva idei unde ar putea fi buba?
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 8:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

re reseteaza-ti sistemul lasand masina fara borna
1 2 ore .. sau peste noapte
hu stok are cod ?!

YM: shokaliptiku
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu,nu are.Asa l-am sfatuit si eu si asteptam rezultatul dimineata asta.Merci Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum