|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
visi_eddy
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 9 Locație: sdf
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 1:43 am Titlul subiectului: probleme...... |
|
|
am fost la un service unde montau sisteme auto si mi-au zis ca ar fi probleme daca s-ar taia din tablita din spate de la porbagaj....Locul este pentru boxe de 13 iar io as vrea sa montez ovale(JBL T595).exista vrea alta metoda de montare fara sa se taie din tablita?
masina e un clio symbol......si mi-au zis ca acolo se afla anumite intarituri.....si nu ar fi recomandat, cum nu ar fi recomandat nici la un cielo,kalos......sau alte masini asemanatoare.....  _________________ sdfsd |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 7:01 am Titlul subiectului: |
|
|
hai mai chiar asa, doar nu sta echilibrul in 2 bucati de tabla?!
eu cand ti-am recomandat boxele, am vazut clio cu ovale in spate, montate invers (pe lung) fata de majoritatea. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
intradevar multe serviceuri nu se baga la taiat asa ceva ... exista elementa de rezistentza acolo !
totusi cu ajutorul unor inele ( distantiere ) ai putea face treaba fara sa tai nik din tabla !
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|