Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

probleme

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: probleme Răspunde cu citat (quote)

am o dacie 1310
pe sunt infinity ref 6510cs ...infinity ref 9613i impinse de Mac z4100 kit amplif alfatec v25!!! Hu este sony cdx gt210! atunci cand ajung cu volumul la 20 din 34 (mai mult nu pot pt ca intra distorsiuni) daca trag frana de mana indicatorul clipeste! nu foarte puternic! fiind singurul consumator imi fac griji pt ca nu stiu ce se va intampla atucni cand voi pune si al 2lea amplif pt sub!!! aveti idee de ce se intampla acest lucru?e normal?

P.S nu mai vorbesc atunci cand am pozitiile aprinse, se intampla la fel!

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Re: probleme Răspunde cu citat (quote)

verifica la un electrician auto starea alternatorului tau. problema s-ar rezolva cu un condensator, dar totusi ar trebui si fara condensator sa nu ai probleme la amplificarea actuala. daca vrei sia amplificator pentru subwoofer, condensatorul devine obligatoriu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sfatul meu este..:..cel mai bine este sa schimbi alternatorul cu totul..nu se merita sa iei piese noi pt el..alternatorul de dacie e f slab..daca vrei amanunte spune-mi si pot sa iti explic mai multe..preturi..etc..
..si bineinteles un condensator ar fi foarte bun..
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in legatura, cu alternatorul la vara vreu sami fac masina ce alternator mai puternic ar fi mai bun
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
in legatura, cu alternatorul la vara vreu sami fac masina ce alternator mai puternic ar fi mai bun

nu exista limita la asa ceva
cu cat mai mare - cu atat mai bine Laughing
PS: vezi ca nu iti omoare motorul
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca e mai puternic am inteles ca poate supraincarca bateria
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..nu se intampla asa ceva..pt asta exista releu de incarcare.. Laughing
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te hotarasti sa schimbi alternatorul..apeleaza la un electrician bun..se potrivesc de la renault-urile ceva mai vechi..nu mai tin minte sa iti spun ce model exact..despre preturi..nu ar trebui sa te coste mai mult de 300-400 Ron cu tot cu montaj..sh bineinteles..acum depinde si de ce alternator o sa pui..cu cat e mai mare..cu atat mai bine..dar tb sa te gandesti ca un alternator de 45 A cum ai acum.."fol cam 2 cai din puterea motorului"..iar unul de 100 A o sa ia cam 4-5 cai..!..sper ca m-am exprimat corect..oricum..ce vreau sa spun..o sa se simta dif daca schimbi alternatorul..si iti recomand sa il schimbi decat sa te apuci sa repari ce ai acum..pt ca oricum o sa se strice la loc..eu asa am patit..bafta
Sus
neuron
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai o nelamurire:
pana sa pun ampliful distorsiunile apareau de la 25 in sus! volum de la 0 la 34! acum se aude mai tare dar distorsiunile apar la 20...ce se intampa??reglat ampliful nasol??

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 4:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.
seteaza level-ul la o valoare mai mare. va suna mai incet dar vei putea merge cu volumul din player mai sus ca sa atingi acelasi nivel sonor.
Sus
neuron
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde as putea sa il setez??eu nu bag imi bag mana!!
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci mergi in acelasi loc unde ai instalat amplificatorul si spune-le lor sa dea statia ceva mai incet... si stai in masina sa vezi cum iti place.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum