|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rasina de brad,desigur  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | Lasand gluma la o parte...cred ca cu putina rasina ai putea sa o intaresti frumos  |
Glumesti nu? Adica... nu ar avea rost... si asa e prea bn calculata. Sa consideram incinta asta ca fiind un protest la adresa Dedeman (singurul loc unde gaseseam pe la noi o placa de mdf decenta) pt ca nu mai aduc. In schimb de fiecare data imi recomanda cu caldura OSB
Si ii refuz politicos... |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
nasol trebuie sa fie sa vrei sa faci ceva si sa nu ai material chiar asa rau stati? _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Na.. sa nu exageram, dar... da. Stam destul de rau. Sa zicem doar ca ultima data cand am vazut o placa de 25mm a fost acu vreo juma de an, cand aveam prea multa treaba sa ma pot apuca de vreo incinta.
Ce sa fac? Sa ma apuc sa comand de pe net MDF? Vrei sa imi umple frigiderul aia de la transport? Nu am masina mare sa ma frec pe drumuri prea mult.
In fine. Aveti idee: e bine daca folosesc placi de lemn masiv? Pt incite ma refer. Eu cred ca ar fi bune doar pretul fiind un dezavantaj , nu? |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e cu MDF-ul,iti dau dreptate,eu unul sunt din Ploiesti,si am fost mai peste tot,Metro,Praktiker,Interhome,peste tot unde au materiale de constructii,si raspunsul care a fost?? "Ce e ala?" ).......le-am explicat eu cam cum arata,dar nu aveau! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|