| |
| Autor |
Mesaj |
tournique
Data înscrierii: 06/Feb/2018 Mesaje: 19
|
Trimis: Mar Feb 06, 2018 7:01 pm Titlul subiectului: Promotie Subwoofer Crunch |
|
|
Exista urmatoarea promotie: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/CRUNCH/CRB/Performance-BR-Pack/
As vrea sa pun pachetul pe un ford focus hatchback ce are totul stock pe el. Este nevoie sa schimb ceva din pachetul acesta? Cu alte cuvinte, este buna promotia?
Urmaresc sa imi pun un subwoofer pasiv in portbagaj care sa ajute un pic boxele din masina.
Bineinteles, o sa folosesc head unit stock.
Pareri? Este nevoie si de alte cabluri?
Montajul o sa fie facut la un service autorizat sau la atelierul be loud.
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 2:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai iesire pt subwoofer la player-ul stock nu se merita investitia pentru ca adaptorul de semnal de la difuzoare la statie scade cu mult calitatea sunetului. (Parerea mea) _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
tournique
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| dieselstorm a scris: | | Daca nu ai iesire pt subwoofer la player-ul stock nu se merita investitia pentru ca adaptorul de semnal de la difuzoare la statie scade cu mult calitatea sunetului. (Parerea mea) | nici nu stiu daca am. cum pot verifica?
calitatea sunetului pt subwoofer sau boxe? am inteles ca este nevoie de un adaptor high pass low pass si se ia semnal de la boxa din spate |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Scoti player-ul si te uiti in spate sa vezi daca ai pereche de rca-uri, dar asa cum zice si VanIIa la player-ul stock mai mult ca sigur nu ai.
Ma refeream la calitatea sunetului pt subwoofer. _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
tournique
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | Cu playerul stock nu ai rca.
Recomandarea mea dar care iese din buget e crb350 + gtx 2400 + Hollywood cca24.
Poate pe viitor schimbi și HU. |
Nu exista o solutie un pic mai ieftina? Si chiar daca as achizitiona cele de mai sus, m-as lovi de aceeasi problema cu HU, nu? ma refer la calitatea scazuta a sunetului |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
tournique
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | | Nu neapĂŁrat. DacĂŁ știu sa faci reglaje o sa iasĂŁ ok. Dar da, ar fi mult mai bine cu un HU am. |
M-am uitat si HU merge cu mult peste buget. Cel putin pentru masina asta.
Daca ai putea, te rog, sa sugerezi un upgrade pe care il pot face cu HU, la ce m-as putea uita?
Mi-au trecut prin cap toate, de la boxe cu amp pana la subwoofer. Sincer, sunt foarte dezamagit de calitatea sunetului pe care o au boxele de pe ford. Si nu stiu la ce upgrade sa ma uit. Am cumparat niste insonorizant pentru inceput si as vrea sa stiu care e next step. Iau in considerare si alte "pachete" de subwoofer daca aduc un plus fata de ce am eu acum. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
tournique
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru sugestii. Cred ca asa o sa fac.
De ce tot bat idea cu HU stock? Pentru ca arata cam asa https://imgur.com/a/hQ9NB si nu prea am cum sa inlocuiesc.
De asta incerc sa scot cat de mult posibil din stock.
Incep cu insonorizarea (macar un minim) si apoi cu un amp si boxe. Am auzit ca cele de la hertz dieci lasa de dorit. Chiar pe aici zicea cineva de ele ca nu sunt stralucite. Poate cele de la focal auditor sunt mai bune.
Am si 2 boxe pe spate care sunt cam inutile. As putea sa pun SW in locul lor? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
tournique
|
Trimis: Mie Feb 07, 2018 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | Aux și phone ĂźnseamnĂŁ cĂŁ are Jack și Bluetooth? DacĂŁ da, mergi pe adaptor hi low cu muzica din telefon.
Ăntr-adevĂŁr ești Ăźntr-o situație destul de urĂątĂŁ cu aspectul oem. |
Da, am voice control + bluetooth + jack + usb. M-am uitat la HU aftermarket dar pt modelul meu sare de 1000euro. O investitie mult prea mare pt masina curenta.
Cum adica adaptor hi low cu muzica din telefon?
Nu crezi ca pot aduce o imbunatatire cu un amp + 2 boxe pe fata? |
|
| Sus |
|
 |
|