Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Propunere pentru baietzii de la BE-LOUD!

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Propunere pentru baietzii de la BE-LOUD! Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ca pe data de 16 februarie avetzi vanzari cu o serie de reduceri. Acum parerea mea este ca ar trebui sa afishatzi pe site o oferta de pretzuri ale produselor care beneficiaza de reducere pentru a putea da ocazia de a beneficia de reduceri si cei care nu locuiesc in bucuresti...
Sa putem comanda si noi cei din provincie produse care ne intereseaza la acele reduceri anuntzate Wink
Va salut si sper ca o sa tzinetzi cont de propunerea mea, mai ales ca suntem multzi clientzi fideli care locuim in provincie si am vrea sa avem posibilitatea de a cumpara prin comanda in acea perioada de reduceri Smile
Va multzumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am inteles eu in acel mesaj scris de Vlad oferta este valabila doar in cazul in care te duci si cumperi de la sediul lor. Rolling Eyes
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu putem publica o lista cu produsele respective pentru ca stocul variaza de la ora la ora, nu putem sti ce va fi sambata disponibil exact si in plus oferta este valabila in limita stocului disponibil sambata, asa ca nu putem prelua comenzi online pe care ulterior sa nu le putem onora la preturile respective din cauza epuizarii stocului.
Sugestia s-a notat si pe viitor la alte eventuale astfel de lichidari vom tine cont si vom cauta o metoda pentru a nu limita oferta doar la Bucuresti.
Sus
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2008 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat , ce sa zic mare pacat, macar sa reushitzi sa lichidatzi stocul doar cu clientzii din bucuresti...
Bafta baietzi ! si ne mai auzim la urmatoarea comanda:)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum