|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 3:05 pm Titlul subiectului: propuneri pt un woofer compact |
|
|
azi mi-am vandut monstruletul si vreau ceva woofer mic si al dracu...
vreau de la el sa stie si sa cante frumos si sa urle destul de tare cand e cazul. incinta va fi una inchisa, sau un br f mic, din considerente de spatiu,
am nevoie sa fie pe 4 ohmi si max 400W (eu nu p sa ii dau decat 250-280W)
buget... sa zicem 300lei (-,+ 150lei) pt difuzor sau ~500lei pt unul gata facut
ma bate gandul la un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W308D2/ . l-a auzit cineva ? in ce incinta ?
astept propuneri _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si incinta mica, si eficienta mare, si extensie buna in frecventa, nu poti sa le ai pe toate 3. Alege 2. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmmm....eu am auzit pio 307 modelul anterior 308 la Arad anul trecut in vara, si erau 2 asemenea difuri intr-o masina lada....am ramas foarte dezamagit pentru ca pe vremea aia era diful pe care am vrut sa-l cumpar si eu, si pana la urma mi-am luat un helix 10" de 200 Rms in compresie si mi-a placut mult cum suna....acum nu stiu poate era de vina incinta la acele pio, dar chiar nu faceau presiune cum ma asteptam, eu zic sa te uiti si la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/HELIX/DB_12S_Dark_Blue/ ti-am spus eu am avut modelu mai mic si sa nu uitam ca la mine era pus intr-un microbuz si era alimentat cu 180 W. Acum nu sunt eu cel mai in masura sa iti dau sfaturi dar cel putin ca si caracteristici tehnice intre pio 400W si helix DB 350 W diferente mari de putere nu sunt, dar mie personal mi-a placut mai mult sound-ul de la helix. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar acesta il are un prieten pe matiz http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRB_10BT/ si pot sa iti spun ca suna tare. Succes in alegerea care o vei face....am vb noi mai demult daca iti aduci aminte despre gz hydrogen cum suna fata de mtx ce l-ai avut, pot sa iti zic ca pentru anumite genuri de muzica helix suna mai bine ca si hydrogenu si pe acesta din urma tot in compresie il tin. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | Si incinta mica, si eficienta mare, si extensie buna in frecventa, nu poti sa le ai pe toate 3. Alege 2. |
1) sa extensie buna + 2) eficienta suficienta in incinta mica
cristimac eu am auzit modelul anterior lui pio 308 (tot 400W) si mi-a placut ,adica era agresiv dar canta bine, adica nu doar brrr, suna suficient de precis pe muzica DAR era intr-un br destul de mare...nu stiu in seald cum se comporta... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|