| |
| Autor |
Mesaj |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu zic ca e naspha ce ai ales tu acolo, dar petnru asa o masian parca merita ceva mai calitativ.
Din cate situ eu bmw-ul e o masian foarte nepretentioasa la capitolul sunet.
ps: pentru insonorizare nimic ?
ps.2: din ce am vazut eu (parere de amator) statia e cam slabuta pentru subwoofer. |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizarea e alta discutie. Oricum se va face si asa ceva. Statia pt sub scoate 500W la 2 ohmi. Da si tu un exemplu de alta statie care sa scoata mai mult dar sa o pun tot in punte la 2 ohmi asa cum i-mi cere sub-ul. Si sa fie cat de cat tot pe acolo ca si costuri.
La urma urmei de asta am si deschis topicul asta: pt critici si pt alte pareri si idei. Oricum mersi pt primul raspuns si primul pas facut  _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca poti alege altceva in aceiasi bani cu putere mai mare ... insa 500W mi se par putin pentru un subwoofer de 600Wrms.
Un infinity REF 611A care costa aproximativ 10 mil ... mi se pare mai potrivit.
ps: eu as Arge pe lungimi de cabluri de la baterie la statii ... adica 2 kituri de amplificator.
Acu m-am uitat si la pretul cablurilor ... si vad ca s-au scumpit foarte mult. Eu in vara am luat acelasi kit de la dietz cu 90 ron  |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai la BMW bateria este in spate si pana la statii nu am nevoie decat de 1.5 - 2 m pt fiecare amlificator. Deci mai ramane 1 M si trebuie doar sa mai iau un soclu de siguranta. _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-un fel in aceeasi dilema (cu amplificatoarele) am fost si eu prin vara.
Vroiam sa aleg intre un jbl 601.1, infiniti REF 611A si alpine mrd m605.
De asemenea pentru difuzoare am avut de ales intre modele de la producatori similari. Dupa toate astea am ajuns la concluzia ca alpine suna cel mai bine ... dar erau si cele mai scumpe.
Dintr-un buget de aproximativ 18 milioane m-am ales cu un alpine mrd m605 pentru subwoofer si jbl 75.4 pentru boxe. Daca luam alpine saream de 25 de mil cu amandoua . Acum sincer imi pare rau ca n-am mai asteptat unpic.
De ce spun toate astea? Ma gandesc ca mai bine te gandesti de doua ori inainte sa cumperi ... sa nu regreti mai incolo ... ca pierzi multi bani prin revanzarea respectivelor produse si diferenta pentru altceva.
Sincer sa fiu n-am ascultat in viata mea MTX. Infinity in schimb am ascultat si am ramas placut impresionat.
Bafta cu proiectul |
|
| Sus |
|
 |
|