Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pt Matiz, ce e mai bun?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Skippy
Pasionat

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 1:51 pm    Titlul subiectului: Pt Matiz, ce e mai bun? Răspunde cu citat (quote)

Salut, am un Matiz cu urmatoarea linie pe el: casetofon Sony Xplode, magazie Sony Xplode, dif spate ovale de 50 W RMS, si fata Panansonic 20 W RMS.
sincer nu se aude destul de bine,spatele tipa, fata zdrangane iar cel mai important pt mine basul lasa de dorit
as vrea sa raman cu: casetofonul, magazia si boxele spate
acum e acum, vreau dif pe fata, statie si sub Smile , doresc un bass puternic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat vrei sa investesti in difuri fata,amplif si sub ?
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in jur de 10-12 mil, dar vreau un bass puternic
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/ plus un kit http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV_25mm/ si iti rupu matizu Very Happy

pt difurile fata eventual mai asteapta sa strangi ceva banuti si pana atunci asculti asa.
incearca sa te joci putin cu reglajele de sunet ca sa il mai echilibrezi putin...
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si zici ca asta va rezolva problema basului?iar cu reglare mai exact?cum se regleaza, dupa ureche?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu stiu exact ce reglaje are playerul tau, dar banuiesc ca macar bas,mid,treble are...
basul, dupa ce o sa iti ajunga subu ca amplifu o sa fie la 0 sau chiar sub, iar mediile si inaltele le reglezi dupa placul tau,dar fara excese,adica daca ai reglajul la treble,de exemplu, de la 0 la 10 tu nu pui pe 10...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1204BR in matiz....oare incape? daca da....vai de mama lui de matiz Very Happy ...bine asta dupa gusturile mele.
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 1:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit o data 100w intr-un matiz si era mai mult decat suficient...nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla la 300w...eu mi-as lua ceva sealed intr-un matiz...si mai raman si bani pentru difuzoare fata sau ce doreste skippy sa isi mai ia...poate un amplif pe 4 canale si pt fata si pt sub...io asa as face
difuzoare fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C4/ sau daca bugetul permite urmatorul model ps4...si mai bine r4...
subu asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1000B/
si amplifu asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_475/
si mare atentie la reglajele pt difuzoare fata...
io zic ca la 200w pe bass in matiz nu o sa poti sta prea mult cu un volum mai mare depinde de gustul fiecaruia....
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu am avut timp sa iau masuratori, dar promit ca sambata le voi afisa.......mai astept configuratii....
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

matiz cu 300W Rolling Eyes
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sociopatul Tandru a scris:
matiz cu 300W Rolling Eyes

va fi demential...cel putin la fel cu e si un vw broasca '65 cu 250W (am un vecin cu un gt4-10 in broasca si se aude ff bine si tare in interior)
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar asa de mult inseamna 300 W?
mai ales k ii folosesc numai pt bass
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-un volum asa mic ca in matiz, da, un sub gen 1204BR e mult. uneori si in logan mi se pare prea mult..si vorba aia...fundul mare ca o zi de post, sedan, si insonorizat pe deasupra...
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am intrebat pt k am avut in dacie sub de 150 RMS sau cel putin asa scria pe el, si sincer nu se auzea destul de puternic, era acceptabil si era amplificat "ca la carte"
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e atat de importanta puterea RMS. mult mai importanta e sensibilitatea woofer-ului. poti avea surpriza ca un subwoofer bun, cu o sensibilitate mai mare, gen 92-93 dB (reali, nu ce declara majoritatea producatorilor), sa sune mai tare si mai bine ca un sub de duzina mai puternic.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum