| |
| Autor |
Mesaj |
krescova
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 3:49 am Titlul subiectului: pt matiz....informatii |
|
|
am nevoie de o recomandare de boxe pt fata(jbl,infinity,blaupunk,wcc)de min 50 de watti..si chiar daca sunt mai maricele..daca se pot inghesui cumva:D.. ca pe spate am niste galetzi pioneer rotunde(de 100 rms) care de-abia incap acolo si cam acopera ce am eu acum in fatza...si o recomandare pt un subwoofer tot una din marcile de mai sus la 250-300 rms...nush fiind loc putin cred ca fara reflex..sau merge si cu?...ai o statie pt tot sistemu...una mai ieftina )...un magnat un dls ceva?...casetofon am un pioneer DEH-P7700MP.. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 4:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pai sa o luam metodic. Am retinut exact nevoile tale, acum te rog sa ne dai o limita de buget in care vrei sa te incarezi cu toate produsele pentru a putea pune la punct o configuratie si a ti-o comunica cat mai rapid. |
|
| Sus |
|
 |
krescova
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 4:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai...pt subwoofer si boxw fata si statie...aprox 20 mil...da prefer boxe si sub mai scumpe...si statie mai magnat:D...nu de alta de am vazut niste scoruri la statii... |
|
| Sus |
|
 |
krescova
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| deci? |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
uita-te putin si al gama MTX pt boxe fata
io ma montata pe un renault symbol pe fata si neamplificate se aud super(daca le amplifici rup........garantez;le-am auzit io pe masina de Show a alora de la Tornado) |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 17, 2006 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pai, in conditiile astea ti-as recomanda o configuratie de genul DLS R6A pe fata, Subwoofer Magnat XTC 130 Neo amplificate de un Magnat The Rock 800. Ai mai avea nevoie de un kit de cabluri de 20mm, si cam asta e tot. Si sa speram ca iti intra difurile in usi si sub-ul in portbagaj. |
|
| Sus |
|
 |
|