Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pt posesorii de opel

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
glen_no1

Data înscrierii: 27/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 7:14 pm    Titlul subiectului: pt posesorii de opel Răspunde cu citat (quote)

salut...am un opel astra g hatchback....si as vrea sa-mi schim dif-urile...dar am vazut ca pe usa sunt niste inele de plastic in care sunt montate boxele....as putea sa montez dif-urile cele noi in locul celor vechi?...at cand m-am uitat la usa...mi s-a parut ca nu incap...si nush cum sa le montez pe cele noi....am de 16,5cm pe fata si de 13 pe spate...

ast niste sfaturi de la cei care au mai schimbat si au idee cum se face....

aaa....si cum se desface radiocasetofonul original....ca nici pe ala n-am putut sa-l scot:(....

multumesc....si astept niste sfaturi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
GigiOu

Data înscrierii: 04/Dec/2007
Locație: Braila-Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut,si io am un opel astra g...am sisteme de boxe mtx si in usile fata si in usile spate si pachet de bass cu tub magnat puse pe un mp3 pioneer destul de performant...ca sfaturi...as zice sa faci un efort sa insonorizezi usile altfel o sa ti se para ca se aud boxele din usi cam naspa si sa pui inele de mdf,daca ai putea sa le si amplifici difuzoarele din usi ar fi si mai bine... Cool
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si eu tot mtx-uri vreau sa pun in usi....dar nush cum sa le montez....ca am vazut ca sunt niste inele pe usa... se potrivesc dif-urile in inelele originale....sau tre sa cumpar alte inele?...si dak da de unde le pot achizitiona?....ms mult...
Sus
GigiOu

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu mai stiu exact cum era cu plasticu ala ca mi le-am montat la opel fiindca era masina in garantie...da daca tot iti schimbi boxele pune INELE DE MDF SAU PAL in loc de plasticele alea! cum ti-am zis mai sus...pt ca sunt mai rigide,si io mi-am facut comanda la un baiat si azi ma duc sa le iau Wink ...sper ca i-ti sunt de ajutor si ca intelegi ce-ti spun Cool ...ne mai auzim
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult....ast sa schimb playerul original si dupaia vad ce fac cu dif-urile....si cu inelele...poate voi gasii pe cineva care imi poate face si mie niste inele....
Sus
GigiOu

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe ce pleyer ai pus ochii? Smile
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vreau ceva scump .... am vazut 9870rm( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ ) la oferta si as vrea sa-l cumpar pe acela....nu vreau sa dau mai mult de 4mil pe player...
Sus
GigiOu

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2008 1:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi bine sa nu te grabesti cand iti pleyeru si ar fi bine sa nu te grabesti la nici o componenta a sistemului ca dupaia o sa regreti ca na-i mai asteptat sa-ti iei ceva bun...de la pleyer pleaca sunetul Wink...mai bine ia-ti un pioneer sau un clarion pana in 7 milioane jumate,ca sa ai si filtre si tot felu de setari care sa te ajute sa-ti configurezi sunetul cum iti place tie mai mult....parerea mea Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum