| |
| Autor |
Mesaj |
tziku
Data înscrierii: 29/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: Pt. un VW Bora |
|
|
Buna ziua, vreau sa cumpar de la dumneavoastra:
-CD/MP3 Player SONY CDX-S22
-Subwoofer JBL CS1204T + Amplificator Xtreme XA-3002
Am un VW Bora care are difuzoare doar pe fata. Vreau sa dau jos difuzoarele+tweeterele de pe fata si sa montez unele mai puternice si pe fata si pe spate.
Ce difuzoare imi recomandati ( 4 tweetere + 4 difuzoare ) ?
Exista difuzoare pe 2 cai ( inalte si medii ) ?...o sa am subwooferul pt. joase. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce dimensiune sa fie difuzoarele si cal la cati bani ? |
|
| Sus |
|
 |
tziku
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cam asta era dilema...ce dimensiuni au difuzoarele...chiar nu stiu dar am undeva la 5 mil de investit in difuzoare si tweetere. Cred ca sunt de 17cm ..nu bag mana in foc. Poate stie cineva pt. VW...doar sunt la fel ca la golf 4 |
|
| Sus |
|
 |
tziku
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 1:28 pm Titlul subiectului: Pana la urma am rezolvat. |
|
|
Am luat 1x http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
Si 1x http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
Am doua probleme. Cand cobor deabumurile din spate nu se deschid complet din cauza ca geamul loveste in magneti...sa zicem ca nu asta e problema deoarece tin geamurile pe spate blocate si nu e nevoie sa fie deschise complet.
A-II-a problema este ceva mai grava. Nu am inele(sau cum se numesc) la boxele de medii si joase si sunetul nu intra tot in masina...se mai duce si in usa si daca stau afara din masina zdranganea si vibreaza usile si alte ornamente exterioare chiar daca muzica este data incet. Unde gasesc inele de cauciuc pt. difuzoarele din spate ?
P.S Nu am nici acele tampoane dintre tabla pe care se prinde difuzorul si difuzor. E direct fier pe fier. Conteaza ? De ce ? Cu ce afecteaza ? Afecteaza mult ? |
|
| Sus |
|
 |
Anonim

Data înscrierii: 24/Mar/2007 Mesaje: 8 Locație: Focsani
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut ! Problema cu tabla e din fabrica ... si la me se aude muz afara si vibreaza tabla . Sistemul audio are doar un mp3 si 8 incinte ( stock ) . Geamurile nu coboara complet in spate nici la mine , asa e la majoritatea masinilor , 1/4 ramane afara . Difuzoarele au 16 cm in diametru si sunt de la Pionner ... cauta pe google si vei gasi si modelul ... Spor la munca ! _________________ Vw bora 1.9tdi , 360W rms ... |
|
| Sus |
|
 |
tziku
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 3:50 pm Titlul subiectului: Inele. |
|
|
| Unde gasesc inele de cauciuc sa pun intre difuzor si fata usii ? E o distanta de doua degete intre difuzor si fata usii. Am vazut ca pe fata intre difuzor si fata usii sunt niste inele de cauciuc. Am scos acele inele de pe fata sa vad cum se aude fara. E diferenta f. mare cu inele si fara inele. Am nevoie de inele si pt. boxele din spate. Va rog AJUTOOR. Nu se aude bine deoarece lipsesc acele inele. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
inele de cauciuc??? esti sigur k nu ai nevoie de inele din MDF? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
|