Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pt un vw polo ....?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
X-Dude

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Cernavoda

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 4:28 am    Titlul subiectului: pt un vw polo ....? Răspunde cu citat (quote)

e un monospace cu volum nu prea mare la portbagaj..stiti masina...ce recomandati sa rupa la calitate si volum? ce parere aveti desre kicker?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un Kicker amplificat pe masura ar rupe cu siguranta... dar sunt si cam mari cutiile. Ar fi bine sa masori portbagajul sa vedem ce iti incape si sa te gandesti cat de mult spatiu esti dispus sa sacrifici.
Sus
X-Dude

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 3:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incape sigur kickeru, si..nu sacrific nimik, cand mai plec in plimbari lungi las basu acasa...eu vreau in primul rand calitate la toate frecventzele..si kickeru..e mai mult de duduiala din cate stiu...un magnat Megaforce 2100 n-ar fi o alegere mai buna?Sau recomandati voi altceva..calitatea pe primul loc...apoi si volum..
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Varianta Kicker este buna pentru ca este cutie inchisa (calitate a sunetului superioara din start). Varianta de 12" (bass-relfex) nu cred ca-ti incape in portbagaj si oricum i-ar trebui o amplificare foarte scumpa. Acel Megaforce 2100 este band-pass (db multi dar caltate invers proportionala).

O incinta inchisa reproduce cu siguranta orice frecventa la calitate greu de egalat (fie mai incet sau mai tare), pe cand la celelalte tipuri nu poti fi sigur de frecventa de tunare (frecventa ce te limiteaza in jos, cel mai adesea, sau in sus). Incintele bass-reflex sau band-pass ale producatorilor sun tunate (parerea mea) cam sus ceea ce te opreste din a asculta frevente cu adevarat joase.
Daca ai de gand sa-l folosesti numai in masina (cu portbagajul inchis) problema de dinainte va disparea, in masina subwoofer-ele avand un castig de pana la 6db (se liniarizeaza raspunsul in frecventa).

P.S. Mergi pe Kicker - o alegere f buna cu amplificarea adecvata.

X-Dude

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti dau mare dreptate..dar reglajul asta se face din player si dintr-o statie nu foarte scumpa..d-aia imi recomanda cineva un statie dsl la 6 mil..si cu ,kickeru paote sa fie aceeasi poveste..si cu un tub la fel..d-aia merita o statie acceptabila.ce amp s-ar potrivi pt magnatu ala?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum