| |
| Autor |
Mesaj |
X-Dude
Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 13 Locație: Cernavoda
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 4:28 am Titlul subiectului: pt un vw polo ....? |
|
|
| e un monospace cu volum nu prea mare la portbagaj..stiti masina...ce recomandati sa rupa la calitate si volum? ce parere aveti desre kicker? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un Kicker amplificat pe masura ar rupe cu siguranta... dar sunt si cam mari cutiile. Ar fi bine sa masori portbagajul sa vedem ce iti incape si sa te gandesti cat de mult spatiu esti dispus sa sacrifici. |
|
| Sus |
|
 |
X-Dude
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 3:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| incape sigur kickeru, si..nu sacrific nimik, cand mai plec in plimbari lungi las basu acasa...eu vreau in primul rand calitate la toate frecventzele..si kickeru..e mai mult de duduiala din cate stiu...un magnat Megaforce 2100 n-ar fi o alegere mai buna?Sau recomandati voi altceva..calitatea pe primul loc...apoi si volum.. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Varianta Kicker este buna pentru ca este cutie inchisa (calitate a sunetului superioara din start). Varianta de 12" (bass-relfex) nu cred ca-ti incape in portbagaj si oricum i-ar trebui o amplificare foarte scumpa. Acel Megaforce 2100 este band-pass (db multi dar caltate invers proportionala).
O incinta inchisa reproduce cu siguranta orice frecventa la calitate greu de egalat (fie mai incet sau mai tare), pe cand la celelalte tipuri nu poti fi sigur de frecventa de tunare (frecventa ce te limiteaza in jos, cel mai adesea, sau in sus). Incintele bass-reflex sau band-pass ale producatorilor sun tunate (parerea mea) cam sus ceea ce te opreste din a asculta frevente cu adevarat joase.
Daca ai de gand sa-l folosesti numai in masina (cu portbagajul inchis) problema de dinainte va disparea, in masina subwoofer-ele avand un castig de pana la 6db (se liniarizeaza raspunsul in frecventa).
P.S. Mergi pe Kicker - o alegere f buna cu amplificarea adecvata. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
X-Dude
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| iti dau mare dreptate..dar reglajul asta se face din player si dintr-o statie nu foarte scumpa..d-aia imi recomanda cineva un statie dsl la 6 mil..si cu ,kickeru paote sa fie aceeasi poveste..si cu un tub la fel..d-aia merita o statie acceptabila.ce amp s-ar potrivi pt magnatu ala? |
|
| Sus |
|
 |
|