|
|
|
Cum vi se pare ideea de publicitate pe masina personala? |
1. O idee inovatoare |
|
0% |
[ 0 ] |
2. Imi place pentru ca imi va aduce castiguri suplimentare |
|
100% |
[ 3 ] |
3. Un concept care va avea succes si in Romania |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 3 |
|
Autor |
Mesaj |
veronicamiere
Data înscrierii: 06/Noi/2012 Mesaje: 2 Locație: Bucharest, Romania
|
Trimis: Mar Noi 06, 2012 4:00 pm Titlul subiectului: Publicitate pe masini |
|
|
Nu stiu daca voi cunoasteti conceptul de publicitate pe masina personala, dar eu l-am intalnit acum cateva luni si cred ca este o idee foarte misto, mai ales ca iti aduce si castiguri suplimentare.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti gratuit pe site http://www.carmedia-group.com/formular-de-inscriere.html si daca masina pe care o detineti corespunde criteriilor de selectie pentru o campanie, veti fi contactat pentru o colaborare. Treaba e simpla: sa purtati un autocolant publicitar pe caroseria masinii si sa conduceti masina asa cum o faceti zilnic in mod obisnuit.
Ce ziceti, v-ar tenta?  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Noi 06, 2012 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spam...  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
veronicamiere
Data înscrierii: 06/Noi/2012 Mesaje: 2 Locație: Bucharest, Romania
|
Trimis: Mie Noi 07, 2012 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna ssrli!
Nu e spam deloc! Am pus doar o intrebare si eram curioasa sa stiu si parerea voastra. Asadar, vreau sa comunic cu voi pe tema asta.
Multumesc!  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|