Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

putin ajutor alegere insonorizant

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 7:13 pm    Titlul subiectului: putin ajutor alegere insonorizant Răspunde cu citat (quote)

de curand a trebui sa mi se inlocuiasca usa stanga de la masina care a fost insonorizata cu aluband (pentru ca voriam o solutie ieftina pentru insonorizare). am zis ca daca tot e usa noua hai sa incerc ceva mai bun decat aluband, astfel am pus ochii pe http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Bitoplast_A5k/; este bun pentru ce vreau eu sa fac sau ar trebui sa folosesc alt material? (ca am vazut ca sunt diverse materiale la Standartplast pentru insonorizat)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foloseste m1 ...cel din link-ul pus de tine este un burete cu celula inchisa nu insonorizant (bun pt altceva dar nu se gaseste)
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca un vot pentru m1.
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru ajutor
Sus
Cristaky

Data înscrierii: 11/Iun/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot legat de insonorizant : in portierele fata am 2 straturi de M1. Vreau acum sa insonorizez si pedalierul, compartimenul motor si capota (am diesel si e cam zgomotos). Pot merge tot cu M1 (desi nu prea cred) pt capota sau trebuie neaparat varianta aceea de la Dynamat - Hoodliner? Iar pt podea si pedalier, ce anume sa folosesc?
Multumesc.
Sus
Taazz20
Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

shi io am dizel shi e zgomotos cu ce pot sal antifonez ?
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca mai asteptati un pic, la urmatorul import Standartplast o sa vina insonorizant capota, mult mai ieftin decat dynamat. acesta se poate pune si pe peretele antifoc. sub bord se poate baga
STP Splen 3004 sau 3008, de 4 sau 8 mm grosime, o parte cu adeziv. E un burete foarte dens, fonozizolant si termoizolant. o sa mai fie si STP Izoton parca ii zice, nu este adeziv, si se pune pe podea sub mocheta.
Sus
Cristaky

Data înscrierii: 11/Iun/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok....cum aflam cand e urmatorul transport? Se va face update pe site si va aparea si acest produs, in lista produselor Standardplast?
Sus
speedo

Data înscrierii: 19/Ian/2009

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut
Baietii cu diesel,ce-ati mai facut cu insonorizarea?Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Au mai aparut materiale noi ,v-a iesit treaba?Vreau si eu niste detalii..va multumesc!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum