Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

putin ajutor daca se poate ceva pareri ma intereseaza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
dennistgv

Data înscrierii: 15/Dec/2012

MesajTrimis: Lun Sep 02, 2013 5:21 pm    Titlul subiectului: putin ajutor daca se poate ceva pareri ma intereseaza Răspunde cu citat (quote)

am un amplificator mtx http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MTX/Road_Thunder/RT1000.1D/ , pana acum am avut 3 difuzoare jbl, dintre care unul sa ars, nu prea am fost asa multumit acum vreau sa imi cumpar altele si nu stiu ce sa aleg rog pe cineva care se pricepe sa isi dea cu parerea eu m-am orientat la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/STX/STX_12_Reference/ si la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR/SWR12D2/ daca stie altcineva alta varianta nu m-ar deranja, astept ceva pareri, ce ma sfatuiti sa achizitionez
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Sep 02, 2013 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

R type-ul dupa parerea mea ,
http://www.youtube.com/watch?v=VqCqAt0lW7Q
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mar Sep 03, 2013 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oai daca ai avut 3 jbl (toate odata) la ce impedanta erau ? poate de aia sau ars
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 03, 2013 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie imi place mai mult Alpine-ul.

Desi cel de la mac are bobina de 3"(Alpine 2.5") ,totusi Type-R-ul are magnet dublu (115 oz) fata de cel de la Mac (50 oz).Eu stiu ca cei de la Alpine exceleaza in cooling asa ca ar trebuii sa compenseze diametrul bobinei.

Later edit: Apropo,la SWR ai Dual Voice Coil si chestia asta va fii un avantaj pentru amplificatorul tau.Il poti lega la 1 ohm pe cand cel de la Mac va sta in 4 ohm.

Later edit #2 : Alege modelul 4x4 ca sa il poti lega la 2 ohmi.Credeam ca e stabil 1 ohm (1000.1D -ma pacalit numele).
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 11:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cum au fost legate, ca mi l-ea facut un electrician, dar jbl le-am avut eu mai demult si le-am pus asa pana am strans banii sa imi iau ceva bun, cel de la mac mi le-a recomandat reprezentant-u be-loud, eu nu ma pricep asa bine de aia am cerut un sfat la cine se pricepe, ce pot cumpara sa fie bun si sa se auda bine
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca stiti voi alta marca de difuzoare care credeti voi ca sunt mai bune nu ma deranjeaza, eu nu m-am axat pe astea 2 am auzit si eu pe ici pe colea ca ar fi mai bune atat tot....
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget ?Very Happy
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa intelegi mai bine, eu in tot porbagajul am construit 3 incinte pt 3 difuzoare cat tine porbagajul de mare nu mai ai lok sa pui un ac, le-am facut pe rand ca nu dispuneam de banii pt a face toate odata (cumpar 3 dif bune si sa fac si incinta)
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget undeva la 2000 - 2500 ron
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Sep 04, 2013 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce masina?
Ce gusturi ai in materie de muzica?
Ce orientare ai SPL-SQ? Competitii-Calitate a sunetului?
Cat spatiu ai alocat?

Eu as investii deasemenea si in o incinta buna.Cauta un profesionist in domeniu mai ales la noi pe forum in legatura cu asta.

Toti o sa se arunce sa iti ofere fel si fel de difuzoare,fara sa se mai gandeasca la preferintele tale.

Cel mai bine ar fii sa astepti un tuning show-sau ceva car audio show sa poti asculta mai multe sisteme.Iti vei forma o idee cam ce marime de difuzor ai prefera,ce tip,cate s.a.m.d .Cu suma aceea nu e de jucat,cumperi ceva si apoi nu iti place---> bani aruncati.Mai bine asculta inainte.
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Joi Sep 05, 2013 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat 2 dif mtx http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Subwoofere_T8000/T812-22/ si acum i sa construiesc o noua incinta si o sa tin 2 .....sper sa fi facut o alegere buna voi ce parere aveti, statia o am tot mtx si sunt foarte multumit de ea
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Joi Sep 05, 2013 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat 2 dif mtx http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Subwoofere_T8000/T812-22/ si acum i sa construiesc o noua incinta si o sa tin 2 .....sper sa fi facut o alegere buna voi ce parere aveti, statia o am tot mtx si sunt foarte multumit de ea
Sus
razv_1994
Pasionat

Data înscrierii: 19/Iun/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 06, 2013 2:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa ce faci cutia la mtx-uri leaga-le asa !
ca sa nu se mai arda ceva pe vre-undeva Smile mtx-urile sunt bunicele ele asa Smile am un prieten care are un pack si nu a avut probleme decat cu statia care din cand in cand intra in protectie Smile parerea mea e ok Smile dar la banii pe care i-ai avut gaseai pe aici ceva mai bun Very Happy
Sus
razv_1994
Pasionat

Data înscrierii: 19/Iun/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 06, 2013 2:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acuma ce pot sa zic Very Happy sa le porti sanatos si sa te bucuri de ele, vezi la cine faci cutia sa fie acordata bine etc Smile daca te-a prins febra difuzoarelor/sub-urilor, o sa vrei mai mult Laughing in rest, toate bune Very Happy
Sus
dennistgv

MesajTrimis: Vin Sep 06, 2013 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms mult....acum astept sa fac cutia si apoi o sa vad ce piate...chiar sunt curios cum se aud Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum