|
|
|
Autor |
Mesaj |
colosalu
Data înscrierii: 25/Ian/2011 Mesaje: 7 Locație: orastie
|
Trimis: Vin Mar 04, 2011 8:55 am Titlul subiectului: putin ajutor daca se poate |
|
|
am 1 sistem 5.o Jamo model S 406 HCS 1 boxele floorstanding 80 RMS 120 MAX si bookshelf centru au 60 RMS si 100 MAX
si 1 riciver Denon Denon AVR-1311 5x 110
riciverul are de la 80 DB pina la - 18 DB cam la ce volum pot sa il tin sa nu pirlesc boxele .
daca ma poate ajuta cineva
sunt cunparate de la Belound |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Mar 08, 2011 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
In principiu nu ridica inaltele din receiver prea mult ca si eu mi-am ars la acelasi set de boxe inaltele pentru ca am fost taran ...in rest nimeni nu poate sa iti zica exact volumul ca difera in functie de multi factori...cel mai bine este sa sesizezi tu cam unde incep sa distorsioneze prea tare si sa mai reduci putin volumul de acolo. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|