|
|
|
Autor |
Mesaj |
bogdanFUC
Data înscrierii: 09/Oct/2014 Mesaje: 3 Locație: Gorj
|
Trimis: Joi Oct 09, 2014 11:16 pm Titlul subiectului: Putin ajutor daca se poate |
|
|
Am o dacie solenza achizitionata de cateva zile si are aceste comenzi de la un renault clio( http://www.pieseauto.ro/alte-componente-car-audio/renault/grand-scenic/comenzi-volan-renault-clio-1-5dci-1061897410.html )montate dar nu sunt conectate la casetofon, eu o sa montez pe ea un sony xplode CDX-GT420U care il am de ceva ani, am inteles ca trebuie adaptor ceva sau un casetofon special care are loc de mufa aia care intra in spate la el, eu pot sa il fac pe acesta cu vreun adaptor sau trebuie sa cumpar alt casetofon sa functioneze cu aceste comenzi muzica, daca trebuie altul neaparat ce model imi recomandati? _________________ .... |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Oct 09, 2014 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adaptorul costa cateva milioane ..cat nu face sony.ul ala. Alt cas nu are intrare pt asa ceva..trwbuie doar adaptor. Daca banii nu sunt o problema ..ia adaptor. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
bogdanFUC
Data înscrierii: 09/Oct/2014 Mesaje: 3 Locație: Gorj
|
Trimis: Sâm Oct 11, 2014 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Se poate sa imi dai un link ceva ca idee sa vad cum e mufa, si pe la ce preturi sunt? _________________ .... |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Oct 13, 2014 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe masinile care vin echipate cu comenzi de volan de fabrica se foloseste o interfata pentru a pastra active respectivele butoane. Aceste interfete difera in functie de anul de fabricatie al masinii. Pentru Renault interfetele costa intre 250 si 400 de lei... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|