| |
| Autor |
Mesaj |
aladinu
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 12:02 am Titlul subiectului: Putin ajutor daca se poate |
|
|
Doresc sa achizitionez niste boxe coaxiale pentru spate. Am un logan, Laureate (cu umflatura aia de la centura langa boxe) si nu stiu ce boxe sa aleg. In primul rand nu stiu daca merge sa pun boxe ovale.
Va rog sa imi recomandati ceva BUN. Buget 300-350 (MAXIM). Eu ma gandeam la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/_TS-A2011/ . Voi ce ziceti? Ceva mai bun??? (Un prieten zicea sa merg pe JBL, Magnat, DLS ) Merg pe mana voastra, chiar nu am nici o treaba. Si daca tot imi recomandati ceva pentru spate propuneti-mi si ceva pt fata - 100 RON . |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
deci daca vrei sa iti pui pe spate monstru` ala de la pioneer trebuie sa tai din tabla ! si ca sa pui ovale tot trebuie sa tai din tabla ! fara nici un fel de modificare majora intra de 16.5 cm  |
|
| Sus |
|
 |
aladinu
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| hmmm. nasol zici ca e un monstru ala?? macar e un monstru bun???? recomanda-mi ceva mai bun decat ala in 300-350 RON. Si ovale pot sa pun ??? chiar daca am umflatura aia de la centura?. Unde ma duc sa imi daie din tabla??? |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
eu nu cred ca o sa ai loc sa pui imensitatile alea
eu am 20T de la GZ si m-am chinuit sa le pun, si inca nu am reusit pt k e tabla curbata... si nici n-am umflatura aia de la centura....asa ca iti recomand sa cauti ceva mai mic....
plus k o sa trebuiasca sa insonorizezi tabla k o sa iti tremure si luneta  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
13 stock, 16 fara adaptorul original. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
aladinu
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Silviu"]http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_20T/ pe astea nu le-ai vazut si astea mari si degeaba daca nu ai amplificator.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_960/ - ar fi cea mai buna alegere daca vrei ceva mare pe spate. Nu stiu cum se monteaza trebuie sa astepti sfatul celor mai versati in ale Loganului. [/quote="Silviu"]
m-ai bagat in ceata.....As vrea sa stiu daca ce mi-ai propus tu sunt cel putin la fel de bune ca Pionner-urile alea care am zis eu . Daca da o sa merg pe una din cele 2 variante....Problema mea este: PENTRU AMANDOUA MODELE TREBUIE SA FAC MODIFICARI??? Daca da unde o sa le pot face? La service-ul be loud?.
ASUS - 20T de la GZ o sa fie greu de montat??? sau care crezi ca se monteaza mai usor??? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru orice difuzor mai mare de 16,5 e bataie de cap. asta daca vrei treaba buna. tabla e plata in jurul gaurii originale, doar pe o latime de vreo 2 cm de jur imprejur parca.. daca decupezi acea portiune, vei avea de-a face cu diferite curburi. deci se ingroasa gluma. in orice caz, atat pioneer cat si GZ sunt difuzoare bune, dar n-o sa scoti mare branza de la ele fara amplificator. daca vrei neaparat 20cm, acum cateva saptamani am montat cuiva http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX803/ , fara amplificator. se aud mai mult decat decent, mai ales la cat costa. din pacate nu vei obtine rezultate cu mult mai bune cu cele 2 difuzoare in discutie (GZ sau pioneer) daca le pui direct pe player.
sfatul meu e sa iei coustic-urile de mai sus, nu vei fi dezamagit de ele, si diferenta de bani s-o investesti in portiere fata. ai sa ramai surprins ce bass poti obtine dintr-un sistem de 16,5cm, pus intr-o portiera bine pregatita. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
aladinu
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa de ieftine ???!?!??! CX803 Pret: 154,90 RON. Sunt sigur ca sti ce recomanzi dar totusi sunt cam ieftine , si eu vroiam sa dau 3.5 mil pe niste boxe. E de luat in considerare varianta ta cu restu de bani sa pun ceva pe fata.
Zici ca nu se va auzi mult mai bine cu Pioner sau GZ , fata de Coustic-urile de care spui tu, dar daca presupunem ca pe viitor imi iau si o statie ? care mai e alegerea....Sti care e problema??? Ma intereseaza sa iau ceva bun o data, nu sa le schimb cum schimb ciorapii....
Am uitat sa precizez: am Pionner DEH-30MP....schimba cu ceva datele problemei?
AM uitat sa intreb: cat ma duce montajul la coustic-urile alea??? |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| oricum e posibil sa ajungi sa le schimbi ca daca auzi altele pe alta masina e posibil sa iti placa alea mai mult si tot asa. |
|
| Sus |
|
 |
aladinu
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu imi da si mie nimeni un raspuns?? unde pot sa imi montez si eu GZTF_20T si cam cat ma duce montajul?? Sa stiu si eu sa imi dau comanda |
|
| Sus |
|
 |
|