| |
| Autor |
Mesaj |
iisus

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 18
|
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 1:37 pm Titlul subiectului: Putin ajutor in alegerea subwooferului |
|
|
kappa il gtasesti greu sau deloc si el ar fii difuzorul suprem....pt mine.. ... dls ...nu stiu ...iar alpine e cam slabutz...ce amplificator ai ? ...si o sa alegem un difuzor potrivit... _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
iisus

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificator deocamdata nu am dar cred ca o sa cumpar ceva de la jbl sa mac, in principiu asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO2060/ cred ca se potriveste cu infinity tinand cont ca sunt amnadoua de la harman.
Personal eu as vrea tot Kappa 100.3se dar stiu ca se gaseste greu de o luna il tot vanez fara nici o speranta.
Am auzit ca o sa vina un transport de harman pe 15 ianuarie si poate atunci o sa am si eu noroc. |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:32 pm Titlul subiectului: Putin ajutor in alegerea subwooferului |
|
|
vrei neaparat difuzor de 25 cm?....zi`mi cati bani ai pt statie si subwoofer...si o sa iti caut diverse configuratii... _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
iisus

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da vreau neaparat sub de 25 cm din urmatoarele motive:
1. am niste placi de MDF de 22 mm ramase de la un proiect anterior si la dimeniuni nu incape decat sub de 25;
2. spatiul din portbagaj care este mic si asa; |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo as merge pe dls...
daca ai spus k portbagajul e mic..deci si masina e mica...si intro mashina mica...se aude bine...un woofer SQ....nu bubuiala.. deci...yo votez pt dls  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
iisus

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bugetul pentru sub ar fi cam vreo 400 RON, asa ca dpdv al pretului nu sunt probleme .... am vorbit cu cei de la beloud si au spus ca urmatorul transport de infinity este abia peste 2 saptamani, altii au zis pe 15 asa ca pentru o saptamana nu o fi foc.
Personal eu as opta pentru Infinity de ce???... am ascultat doar astea 3 marci Infinity, JBL, Alpine (si cam asta a fost si ordinea) .... suburi care erau cam in aceiasi gama si Infinity se auzea cel mai bine, in oricare din masinile probate.
Ar mai fi si varianta DLS dar nu stiu exact cum se aude, cred ca bine din moment ce sunt suedez i.
In varianta ca nu o sa se mai importe Kappa 100.3se atunci eu as opta catre DLS. |
|
| Sus |
|
 |
|