|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Vin Iul 13, 2018 12:46 am Titlul subiectului: Putin ajutor |
|
|
SalutĂŁri!
VĂŁ cer un sfat Ăźn legĂŁturĂŁ cu upgrade-ul la difuzoarele fațĂŁ (VW Bora).
Momentan am niște JVC-uri component, model CS-JS600 de vreo 30w rms (cel puțin așa scrie pe cutie). Le-am luat cam pe grabĂŁ acum cĂąteva luni pentru cĂŁ dif-urile de fabricĂŁ m-au lĂŁsat și erau insuportabile. Nu sunĂŁ rĂŁu dar aș cam vrea sĂŁ trec la ceva mai de calitate.
De curĂąnd am vĂŁzut o ofertĂŁ (200 lei) Ăźntr-un magazin pentru Focal RSE-165. Știu cĂŁ poate s-a mai vorbit despre aceste difuzoare, dar aș vrea o pĂŁrere Ăźn comparație cu ce am acum. MeritĂŁ aceste Focal-uri? Nu sunt absurd sĂŁ cer bass de la niște medii, dar reproduc cĂąt de cĂąt niște mid-bași ok ? Nu de alta dar pĂąnĂŁ o sĂŁ montez un subwoofer va mai dura...
Ca player am un Pioneer DEH-1900UB care redĂŁ și flac-uri și mĂŁ gĂąndeam cĂŁ aceste dif-uri, fiind un brand mult mai bun d.p.d.v calitativ ca JVC, vor fi Ăźntr-adevĂŁr un upgrade.
Mulțumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Sâm Iul 14, 2018 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni? _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Joi Iul 19, 2018 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca va urma si amplificare pentru ele + subwoofer in curand.
Multumesc de raspuns! _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|