|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
maresconstantin
Data înscrierii: 09/Noi/2009 Mesaje: 11 Locație: Onesti
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 4:17 pm Titlul subiectului: Putin ajutor |
|
|
Am 2 difuzoare Blaupunkt de 120 W (2 x 60 W RMS) si vreau sa le montez intr-o incinta acustica. Daca achizitionez si un subwoofer de 200 - 250 W RMS, ce amplificator imi trebuie sa le conectez (ce putere) si in ce mod?
(In masina am un CD player Pioneer DEH-2100UB, pe fata am 2 difuzoare Kenwood pe 2 cai (2 x 40 W RMS) + tweetere si pe spate am difuzoarele originale ale masinii)
Ultima modificare efectuată de către maresconstantin la Vin Dec 04, 2009 9:55 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si de ce ai postat de 5 ori (inclusiv la bursa) pentru asta?  |
|
| Sus |
|
 |
maresconstantin
Data înscrierii: 09/Noi/2009 Mesaje: 11 Locație: Onesti
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 9:45 pm Titlul subiectului: Re. |
|
|
Imi pare rau, dar la bursa n-am postat (era chiar culmea). Am postat de mai multe ori ca sa am mai multe sanse de raspuns la intrebarea mea. Puteai sa postezi cu folos daca tot te-ai obosit sa critici...
Ultima modificare efectuată de către maresconstantin la Sâm Dec 05, 2009 2:49 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Echo
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 24 Locație: Wien
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca te-ai fi gandit un pic ai fi ajuns si tu poate la concluzia ca ajungea sa postezi doar la categoria AMPLIFICATOARE ca doar tu asta vrei sa stii, ce fel de amplificator ai nevoie. Asa aveai sanse mai mari sa iti raspunda cineva, sa primesti un ajutor... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|