| |
| Autor |
Mesaj |
nrtekk
Data înscrierii: 16/Ian/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Ian 16, 2011 8:08 pm Titlul subiectului: putin ajutor va rog |
|
|
| buna seara, am si eu nevoie de putin ajutor . problema consta in faptul ca trebuie sa imi schimb difuzoarele de la masina in numar de 4 si fata si spate si nu prea stiu ce imi trebuie. mentionez ca masina este audi a4 b6. nu prea le am in ceea ce priveste audio si de asta cer ajutor. nu stiu ce dimensiuni imi trebuie.. poate daca cineva de pe forum a schimbat sa imi spuna si mie. as vrea sa se auda bine, in ce sens, nu vreau sa sparga timpanele ci pur si simplu sa se auda clar sa fie un sunet de calitate fara distorsiuni. am tot citit despre cele focal sau hertz. astept pareri va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Dum Ian 16, 2011 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare!
solutii sunt dupa cat este si buget. deci da-ne un hint pe unde vreo sa ajungi cu buegtul? atat hertz cat si focal au jucarii bune.
pe a4 b6 din cate stiu exista un sistem decent de sunet. difuzoarele sunt pe 5,14" daca bine imi aduc aminte, ar fi recomandate inele adaptoare. |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| completez si eu cu ceva...din cate stiu eu...majoritatea modelelor de audi au amplificare separata pe difuzoarele spate...eu asa am intalnit pana acum..deci grija mare... |
|
| Sus |
|
 |
nrtekk
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stau sa ma gandesc sa imi iau totusi numai pentru fata 2 si sa pun un woofer pe care il am acasa. nu stiu cam cat sa spun pana in 700 de ron pentru cele 2. gasesc ceva in banii astia ? |
|
| Sus |
|
 |
nrtekk
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in cazul in care imi iau si pentru spate, sa nu fiu multumit numai cu cele din fata ce ar trebui sa fac in legatura cu amplificarea? |
|
| Sus |
|
 |
nrtekk
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| intr-adevar light man au un sistem audio destul de bun insa nu stiu ce s-a intamplat la masina mea ca din 4 dif se aude numai cel din dreapta fata si se aude prea bine. chiar stateam si ma gandeam ce bine s-ar fi auzit daca ar fi mers toate 4. in prima faza ma gandisem sa imi iau tot originale de audi dar nu am gasit si trebuie sa apelez asa la varianta asta. |
|
| Sus |
|
 |
|