Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Putin ajutor va rog .

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
kpn2269

Data înscrierii: 29/Noi/2013
Locație: Focsani

MesajTrimis: Vin Noi 29, 2013 1:48 pm    Titlul subiectului: Putin ajutor va rog . Răspunde cu citat (quote)

Salut, daca am gresit cu topicul, scuzati-ma dar sunt nou .
Am un swr 12d2 alpine , si vreau o incinta , nu am nici un fel de ideie cum sa incep, cum trebuie acordata, plus ca vreau sa se auda clar, ceva gros , va rog sa ma ajutati cu o schita sau cum trebuie acordata .. stima ! Very Happy

darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Sâm Noi 30, 2013 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai 2 solutii Smile keddy_net sau baubau
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Noi 30, 2013 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkofeel a scris:

Adi Dolha, Claudiu Relaxx, Bigu banuiesc ca i-ai incadrat la amatori din moment ce nu se incadreaza la "solutii"...
P.S Nu sunt multe persoane care proiecteaza si construiesc incinte bune insa cei cu adevarat buni ii cam cunoaste toata lumea din car-audio!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 30, 2013 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te rog nu-mi baga vorbe in gura aiurea, nu a spus nimeni ca sunt amatori, insa iti multumesc cynegeticos pentru completare, eu mai sus am precizat persoane care nu numai le cunosc ci si colaborez cu ei.

Stiu ce pot face si stiu ca nu as dezamagii pe nimeni cu acesti oameni. Plus ca cei enumerati de tine in mare parte nu activeaza pe forumul be-loud.

Daca nu ma insel Keddy ti-a facut incintele din discovery!

Stima (;!

cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 30, 2013 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi s-a parut cam drastica exprimarea :
darkofeel a scris:
nimic mai mult si am vrut sa evidentiez ca sunt mai multe persoane care fac incinte bune si foarte bune!
Daca m-am exprimat putin acid imi cer scuze, chiar nu a fost aia intentia mea!
darkofeel a scris:
Daca nu ma insel Keddy ti-a facut incintele din discovery!

Ma confunzi, tu vorbesti de SEAL (Vlad)...
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Darkofeel a dat exemple de oameni care fac incinte si sunt mai activi pe acest forum.Daca eram pe celalat forum (PatruTiuning) probabil ii enumera si pe ceilalti.Dar suntem aici si ne ajutam membrii nostri,nu?
Sus
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si daca teoretic, unul dintre cei de pe forumul vecin sa zicem ca este cel mai avizat dintre toti ce legatura are forumul pe care activeaza?
Oricum ideea este ca sunt cateva solutii foarte bune (nu multe) de a calcula si construi o incinta, acum mai trebuie sa existe si motivatie!
Sus
Alex-T
Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2013
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa faci cate calcule vrei, daca nu te pricepi nu o sa-ti iasa incinta cum iese din mana unui om priceput in asa ceva. Eu unul as da bani, dar macar iese treaba de banii aia.
Sus
kpn2269

Data înscrierii: 29/Noi/2013
Locație: Focsani

MesajTrimis: Joi Dec 05, 2013 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema mea este ca nu stiu cum trebuie acordata, dimensiuni la incinta , ma poate ajuta cineva cu o schita ceva ?
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Vin Dec 06, 2013 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok pai asta inseamna ca iti pastrezi diful nu? In situatia aceasta am sa vb cu keddy sa-l rog sa-ti faca o schita pentru incinta sealed.

Cum iti place sa cante? Mai sus sau mai jos Very Happy

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Dec 06, 2013 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e sa mai stai sa mai asculti cateva sisteme.Mergi la cateva show-uri car-audio.Intereseazate si tu cam ce ai vrea sa iti ofere un subwoofer.

Darkofeel a spus
Citat:
Cum iti place sa cante? Mai sus sau mai jos

Pai ideea sta in felul urmator.Daca vei alege un design BassReflex ,subwooferul va suna intro anumita gama de frecvente(mica zic eu) mai tare.Daca vei alege un design Sealed ,subwooferul ca suna aproximativ ok pe o varietate mai mare de frecvente.

In legatura cu ce a spus Darkofeel ,ce gen de muzica asculti?Fiecare gen de muzica are un atac diferit asupra bassului : hiphop/rap are un bass mai boomy ,rockul are un atac rapid asupra difuzorului etc.De acolo iti poti face o idee asupra acordajului.

Eu iti spun asta pentru ca s-ar putea sa iti faci o incinta,sa nu sune cum iti place tie,si sa arunci banii degeaba.Eu as spune sa incerci totusi un sealed la inceput si sa vezi unde ai nevoie de mai mult output la o anumita frecventa.
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Vin Dec 06, 2013 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Bogdi24 de completare, am vb cu Keddy si a spus ca incinta va fii undeva la 35litri daca te coafeaza da un reply!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum