|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cristian
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 8 Locație: Suceava
|
Trimis: Vin Aug 31, 2007 9:40 pm Titlul subiectului: Putin ajutor va rog |
|
|
| Am si eu un mp3 player Sony CDX-GT200. Cate o data cand ascult un cd cu mp3-uri imi sare pe Radio. Stie cineva de ce ?Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca se intampla numai pe CD-urile cu MP3-uri pare o problema de software; daca se intampla si pe CD-uri audio poate fi un contact - in ambele cazuri recomand sa mergi la un atelier specializat.
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
iwantbass Pasionat
Data înscrierii: 20/Iun/2007 Mesaje: 56
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 5:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai o problema cu firmware-ul cdplayerului sau cu capul de citire , cand nu poate sa citeasca si da eroare , unele cdplayere sar automat pe radio sau pe urmatoare sursa de semnal .
Daca este o problema mecanica se repara destul de usor , daca este ceva software trebuie flashuit procesorul playerului si programat din nou , lucru destul de complicat deoarece trebuie scos dupa placa si pus intr-un programator ( nu mai zic ca de obicei sunt SMDuri si e destul de migaloasa treaba ) . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|