|
|
|
Autor |
Mesaj |
khayman
Data înscrierii: 24/Noi/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Noi 24, 2008 3:29 pm Titlul subiectului: Pyle PWD250 |
|
|
Am un sistem Pyle PWD250 + senzor de perimetru instalat si vreau sa stiu daca pot sa mai cumpar un pager (5 butoane si LCD) la el (eventual un pret pentru pager si configurare pager). Deasemenea vreau sa stiu daca se poate pune in serie pe circuitul contactului de la capota un contact magnetic .
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Noi 25, 2008 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pretul unui pager nou cu tot cu memorarea in sistem este de 240Lei noi. Pentru comanda si programare la garaj apelati unul din numerele de telefon de pe site. |
|
Sus |
|
 |
fleanka
Data înscrierii: 08/Mar/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Iun 22, 2010 10:25 am Titlul subiectului: Pareri despre Pyle PWD250 |
|
|
Vreau sa-mi cumpara un PWD250 si vreau sa stiu daca rezista pagerul ala in timp, pt ca am mai avut o alarma MAT 7500 la care a inceput sa-mi faca probleme pagerul dupa un anumit timp...
Astept si alte pareri legate despre aceasta alarma!
Va multumesc. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|