|
Autor |
Mesaj |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Magnat Power Plus nu necesita neaparat amplificare, merg OK si pe player.
Despre ce categorie de pret vorbesti? Ce te-ar interesa si care ar fi bugetul total? Statie de 4 canale pentru a amplifica un sistem de difuzoare de 16 cm si un woofer?
GTA 275 e foarte buna. Alternative ar mai fi Magnat Rock 6000 sau 8000.
Ca difuzoare ar fi bine daca te poti intinde spre Magnat Classic 216, se comporta mai bine si merita amplificate. |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 7:03 am Titlul subiectului: |
|
|
ma intereseaza un amplif pe 4 canale, dar in aceasta categorie de pret sau sa mai astept un pic si sa iau http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.4/
ce diferenta de SQ ar fi fata de amplifurile mai sus mentionate?este sesizabila? iar ca difuri pe fata cele de care zici tu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Magnat/Sisteme/Classic_216/ in comparatie cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ as alege dls. ce zici?
a, bugetul nu este prea mare, eu vroiam sa iau tot sistemul odata, dar daca nu este posibil voi lua H U-ul si difurile pt maxim o luna.
ce se intampla cu garantia in cazul in care produsele nu sint montate de service-ul rec de dvs si sint montate de mine dar cu o verificare inainte de a fi functional ( in special ampliful). adica eu le montez-difuri, h u, amplif, subw- trag firele necesare, fac legaturile pt difuri si h u, mai putin la amplif si subw.
despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Magnat/Sisteme/Car_Fit_216/ cum sant pe sq? ieri am montat unui prieten bun pe masina(hyundai elantra) si iam pastrat si acei suporti pe care ii are masina cu un HU http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-G411/ si la volum mare se aud distorsiuni. chiar au acele difuri 70 watti? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 3:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Distorsiunile apar in 90% din cazuri din cauza puterii limitate a amplificatoarelor. Nici un player nu poate reda la volum peste 60% clar. Indiferent de difuzoare.
JBL GTO 75.4 merita diferenta de bani fata de celelalte, clar.
In legatura cu instalarea, daca te pricepi bine si stii ce faci, nu e nici o problema... dar daca ori le strici in timpul montajului, ori le instalezi incorect si nu suna cum trebuie, tot tu pierzi.
Magnat Classic 216 sunt cel putin comparabile cu B6A. Daca le amplifici, Magnat Classic sau DLS C6A... Daca le pui pe player, DLS B6A ar fi mai potrivite. |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai te referi la polaritati? daca da, cunosc un pic din ce ar trebui sa fac, oricum am un amic care imi este dator si lucreaza la firma de genul asta(nu dau nume pt a nu face reclama kiar daca au preturi mari) |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refer la polaritatea stanga/dreapta, la polaritatea fata/spate, la calitatea firelor folosite si nu in ultimul rand la reglaje.
Cu reglaje gresite din player si amplificator se poate obtine un rezultat similar cu ce se obtine din scule de 2 ori mai ieftine reglate insa corect.
Ori nu suna, ori suna prost, ori risti sa arzi ceva daca exagerezi si nu stii cand sa te opresti cu gain-ul statiei.
La ce firma lucreaza amicul? (sa-ti zic daca sa ai incredere in el sau nu ) Ca instalator banuiesc, nu?
Cu garantia e asa: daca le instalezi tu singur sau amicul sau oricine altcineva si se ard din cauza instalarii / reglarii defectuoase, adio garantie. Defectele de fabricatie vor fi insa acoperite de garantie oricum.
Daca le instalezi intr-un service autorizat si se intampla acelasi lucru, e raspunderea lor si esti acoperit de garantia manoperei. |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
cablurile alea sunt foarte bune.. pentru difuzoare pe player 1mm e OK, pe amplificator minim 1,5mm
Ce vrei sa spui "consultanta contra cost" ? Consultanta este gratuita si disponibila oricand pentru toti potentialii clienti
Ce ai de gand sa amplifici cu acest amplificator si ce buget ai pentru el? |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
bugetul ar fi cam 1500 lei dar cred ca cu putin efort se poate depasi. vreau o configuratie completa cu difuri fata amplificate. la acesti bani voi avea ceva calitate?poti sa-mi faci o configuratie?
multumiri anticipate! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce inseamna configuratie completa?
Adica si player si woofer si amp de 4 canale si difuzoare fata?
Ce ai deja pe masina si ce trebuie sa intre in astia 1500 ron? |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
deocamdata nu am decit cele standard cu care vine echipata masina si care sint prastii
vreau asa - HU, difuri fata, subw si amplif + conectica. pe spate voi folosi cele mai tari difuri coaxiale pe doua cai VDO de 35 watti rms(sant gratis de la un prieten-asta pt moment) |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stie nimeni ce configuratie ar fi mai potrivita in acei bani?
doresc mai mult SQ decat SPL. ms |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Despre ce masina e vorba?
Ce dimensiuni iti trebuie pe fata?
Intr-un buget de genul asta se incadreaza un HU mediu cum ar fi Pioneer 30MP, Pioneer 4800 sau Clarion 468 (care nu este pe stoc momentan, vine din nou in 2 sapt).
Ramanem cu 10 milioane pentru restul:
JBL Be loud Confort Bass Pack 275 - 600 RON
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be_loud_Confort_Bass_Pack_275/
Kit de cabluri 20mm: 90 RON
De 300 ron mai ramane sa luam doar difuzoare fata; avem cateva variante de difuzoare bune la banii astia, difuzoare care vor merita amplificate la urmatorul upgrade:
Un sistem de difuzoare Infinity REF, MTX sau Magnat, seria Classic.
Din moment ce difuzoarele fata nu vor fi amplificate, player-ul Pioneer 30MP (sau mai sus) este ideal pentru ca are filtru HPF pentru difuzoare si poti taia bass-ul din ele... In felul asta vor putea reda medii si inalte mai tare si mai corect, player-ul va putea da mai multa putere scapand de povara bass-ului pe difuzoare. Bass va fi suficient din woofer.
Ce parere ai? |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Noi 10, 2006 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
HU- OK
La woofere ordinea ar fi : Ultra 3000, GTO 1000B, 1200B.
Daca te intereseaza si spatiul in portbagaj, 1000B e solutia perfecta, suna si suficient de tare.
Pentru amplificare pe fata cele mai bune cred ca ar fi GTO 6507C.
Daca poti extinde bugetul, DLS C6A ar fi urmatoare optiune.
Rock 8000 este ceva mai potenta decat GTA 475. |
|
Sus |
|
 |
|