|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
manelistus3f
Data înscrierii: 13/Feb/2008 Mesaje: 3 Locație: galati
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: raspunde cineva? |
|
|
| As dori sa imi cumpar difuzoarele Magnat New Edge 213,dar am o nelamurire.vad k au un pret si putere destul de mare si nu stiu daca trebuie un amplificator pentru ele,nu merg puse pur si simplu la casetofon auto?in caz de trebuie amplificator,imi puteti recomanda unul?mc frumos!ast raspuns |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu trebuie sa postezi de 7 ori pe forum ca sa intrebi ceva; nu poate sa iti raspunda lumea la 1 ora dupa ce ai postat.
daca le pui direct pe HU nu o sa rezolvi nimik pentru ca HU-ul are doar 22W pe canal, deci ar trebui un amplificator ca sa faci ceva cu ele. ti-ar trebui cam asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/PX600.2/ pentru sistemul ala de difuzoare |
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca asculti manele la ele poti sa le legi si la HU  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|