|
|
|
Autor |
Mesaj |
guliciuk
Data înscrierii: 30/Sep/2006 Mesaje: 2 Locație: Suceava
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 10:38 pm Titlul subiectului: "RASPUNS IN FRECVETA" ... cateva detalii, daca se |
|
|
nu pot zice ca sunt prea bine almurit ce inseamna pentru un subwoofer acest "raspuns in frecventa". Stiu ca se refera la capacitatea de redare a difuzorului, dar nu stiu ce inseaman o banda mai mare de redare la un subwoofer. Adika, sa dau un exemplu, 2 subwoofere la acelashi pret, la care am observat o foarte mare diferenta la frecventele redate:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Xpress/Xpress_12_tub_bass_reflex/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Thunderbull_3000_XL/
care ar fi diferenta, practic, la auditie intre acestea 2?
P.S. scuzati intrebarea banala, probabil, si deficienta la exprimare, dar nu posed suficiente cunostinte in domeniu pt o exprimare mai fluenta..  |
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Thunderbull XL se va auzi mai tare decat celalalt, dar nu datorita raspunsului in frecventa, si datorita sensibilitatii mai mari.1500Hz mi se pare cam mult pentru un subwoofer.Oricum, avand in vedere ca se lucreaza cu un filtru trece jos, oricum nu se trece peste 150Hz,sa zicem.Asa ca, nu ar fi diferente din punctul de vedere al frecventelor. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
treaba e ca la un subwoofer te intereseaza cat coboara(frecventa minima redata) nu cat urca(frecventa maxima redata fara atenuari).
un subwoofer se recomanda a fi filtrat la ~250hz pentru un sound de buna calitate,deci nu te incalzeste cu nimic ca acel subwoofer urca pana la 1.5khz. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
guliciuk
Data înscrierii: 30/Sep/2006 Mesaje: 2 Locație: Suceava
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 11:07 pm Titlul subiectului: danke! |
|
|
"subwoofer se recomanda a fi filtrat la ~250hz pentru un sound de buna calitate"
"un filtru trece jos, oricum nu se trece peste 150Hz,sa zicem"
asta voiam sa jtiu...
mersi |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|