|
Autor |
Mesaj |
catageo Pasionat
Data înscrierii: 04/Feb/2008 Mesaje: 87 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca de la tine am cumparat acum ceva timp un Premier la fel ca al tau. Inca il mai am si sunt foarte multumit. Bafta in continuare si mult noroc la EMMA. |
|
Sus |
|
 |
sckump Pasionat
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 139 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa te intreb, DLS-ul W712 cum se descurca pe partea de subbass? Coboara bine in frecventa? Stiu ca la el xmax-ul este de cam +/- 9 mm, se intampla cumva la puteri mari sa isi mai iasa din cursa difuzorul? Is curios pentru ca am vazut ca ai acest difuzor montat pe masina si as vrea sa aleg intre DLS W712 si un jbl gt 5-12 si nu sunt inca hotarat care din ele ar fi mai bun. Ce volum are incinta si la ce frecventa este tunata? |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 16, 2008 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
...@skump...cel mai bine ar fi sa asculti ambele difuzoare, de preferat ar fi in configuratii asemanatoare, asa poti sa iti faci o parere cat mai corecta despre fiecare difuzor...
...eu iti recomand dls w712...jbl gt 5-12 nu am ascultat, dar am acultat multe difuzoare din seria gto si mai vechi in configuratii diferite si nu m-au impresionat in mod deosebit...asta este strict punctul meu de vedere in ceea ce priveste aceste doua difuzoare... ...acum depinde si de gustul tau...
...@catageo...ms... |
|
Sus |
|
 |
adytu_slk
Data înscrierii: 04/Sep/2007 Mesaje: 28 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 20, 2008 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut, foarte frumos sistemul vroiam sa te intreb cat te-a costat insonorizarea si montatul difuzoarelor fata? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
adytu_slk a scris: | Salut, foarte frumos sistemul vroiam sa te intreb cat te-a costat insonorizarea si montatul difuzoarelor fata? |
Nu e dificil sa insonorizezi...se gaseste lume care sa te ghideze. Manopera de de multe ori mai scumpa decat materialul  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar toate au un inceput si iti ofera mai multa satisfactie sa o faci cu mana ta,unora cel putin  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius sunt deacord cu tine daca reusesti sa iti faci masina cu mainile tale , sarputea sa ajungi sa ai probleme cu pretena ca nu se stie pe care o sa indragesti mai mult multa bafta pe viitor |
|
Sus |
|
 |
adytu_slk
Data înscrierii: 04/Sep/2007 Mesaje: 28 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai am si eu un opel astra clasic de o luna, si am niste boxe mb quart dsg 216 pe care as vrea sa le montez amplificate si din ce am citit pe forum am nevoie de insonorizare. Chestia e ca nu prea ma pricep.De aia intrebam cam cat l-a dus pe el ca are aceeasi masina. |
|
Sus |
|
 |
|