Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Razvan [Opel astra]
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
catageo
Pasionat

Data înscrierii: 04/Feb/2008
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca de la tine am cumparat acum ceva timp un Premier la fel ca al tau. Inca il mai am si sunt foarte multumit. Bafta in continuare si mult noroc la EMMA.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sckump
Pasionat

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa te intreb, DLS-ul W712 cum se descurca pe partea de subbass? Coboara bine in frecventa? Stiu ca la el xmax-ul este de cam +/- 9 mm, se intampla cumva la puteri mari sa isi mai iasa din cursa difuzorul? Is curios pentru ca am vazut ca ai acest difuzor montat pe masina si as vrea sa aleg intre DLS W712 si un jbl gt 5-12 si nu sunt inca hotarat care din ele ar fi mai bun. Ce volum are incinta si la ce frecventa este tunata?
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 16, 2008 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...@skump...cel mai bine ar fi sa asculti ambele difuzoare, de preferat ar fi in configuratii asemanatoare, asa poti sa iti faci o parere cat mai corecta despre fiecare difuzor...
...eu iti recomand dls w712...jbl gt 5-12 nu am ascultat, dar am acultat multe difuzoare din seria gto si mai vechi in configuratii diferite si nu m-au impresionat in mod deosebit...asta este strict punctul meu de vedere in ceea ce priveste aceste doua difuzoare...Smile...acum depinde si de gustul tau...
...@catageo...ms...
Sus
adytu_slk

Data înscrierii: 04/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, foarte frumos sistemul vroiam sa te intreb cat te-a costat insonorizarea si montatul difuzoarelor fata?
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adytu_slk a scris:
Salut, foarte frumos sistemul vroiam sa te intreb cat te-a costat insonorizarea si montatul difuzoarelor fata?

Nu e dificil sa insonorizezi...se gaseste lume care sa te ghideze. Manopera de de multe ori mai scumpa decat materialul Sad

Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar toate au un inceput si iti ofera mai multa satisfactie sa o faci cu mana ta,unora cel putin Wink
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius sunt deacord cu tine Very Happy daca reusesti sa iti faci masina cu mainile tale , sarputea sa ajungi sa ai probleme cu pretena ca nu se stie pe care o sa indragesti mai mult Laughing Laughing multa bafta pe viitor
Sus
adytu_slk

Data înscrierii: 04/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am si eu un opel astra clasic de o luna, si am niste boxe mb quart dsg 216 pe care as vrea sa le montez amplificate si din ce am citit pe forum am nevoie de insonorizare. Chestia e ca nu prea ma pricep.De aia intrebam cam cat l-a dus pe el ca are aceeasi masina.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum