|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Don M
Data înscrierii: 27/Aug/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Dum Sep 06, 2009 5:33 pm Titlul subiectului: re |
|
|
am un subw,alpine swr 1242 ,as dori un amplificator nou sau second care sa scoata 2x500 w rms pe 4 ohmi.Este de cumparat asa ceva ,ca nu am gasit nimic.Rog ajutor si daca are cineva ceva detalii pentru o lada de subw.,pentru swr 1242 pe 4x4 ohmi.In timis execut cutii la dimensiunile cerute pentru subw.,din pal si mdf de 18,25 mm  |
|
| Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
Trimis: Dum Sep 06, 2009 7:54 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
| Don M a scris: | am un subw,alpine swr 1242 ,as dori un amplificator nou sau second care sa scoata 2x500 w rms pe 4 ohmi.Este de cumparat asa ceva ,ca nu am gasit nimic.Rog ajutor si daca are cineva ceva detalii pentru o lada de subw.,pentru swr 1242 pe 4x4 ohmi.In timis execut cutii la dimensiunile cerute pentru subw.,din pal si mdf de 18,25 mm  |
Hai ca esti tare, deci tu ceri detalii/dimensiuni pentru o incinta la type r, dar tot tu executi incinte la comanda pentru altii?  _________________ Addicted to Bass |
|
| Sus |
|
 |
Don M
Data înscrierii: 27/Aug/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Sep 26, 2009 4:32 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| in caz ca nu ai observat (la dimensiunile cerute de client)te grabesti cam tare sa raspunzi prietene fara rost ,daca imi dadeai macar un ajutor,mersi |
|
| Sus |
|
 |
adyetyon
Data înscrierii: 15/Iul/2009 Mesaje: 36 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate nu am inteles bine, dar daca ai un singur subw swr 1242 de ce iti trebuie amplificator 2x500 rms ?
Dar daca chiar vrei un amplificator 2x500 Wrms, nu stiu daca gasesti asa ceva la noi, dar poti lua ceva in 4 canale si il pui in punte . Cred ca acest hifonics s-ar preta cel mai bine la puterea pe care o vrei tu :
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/TITAN/TXi_8400/. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|