Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

receiver denon 1306-boxe jamo s718 - rog pareri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere

Autor Mesaj
vigelantes

Data înscrierii: 09/Iun/2009

MesajTrimis: Mar Iun 09, 2009 7:32 pm    Titlul subiectului: receiver denon 1306-boxe jamo s718 - rog pareri Răspunde cu citat (quote)

salut

am o combinatie ps3, denon 1306 cu boxe jamo 718. intre ps3 si denon 1306 am cablu optic belkin iar intre denon si boxe am cablu bandridge (de pe la mediagalaxy).

denon are 110w/6 ohmi, boxele 200 w/6 ohmi, si stiam asta la achizitie. dar la probele alea "pe genunchi" la metro au parut ok, insa...

ce nu mi se pare in regula: cand incepe melodia se aud clar si timbrat inaltele, mediile, vocea...dar cand incepe bass-ul e o problema deoarece vocea se pierde cumva pe fundal, inaltele la fel si devine f clar partea instrumentala a melodiei si, bineinteles, bass-ul care se aude impecabil.

e posibil ca amaratul de traf al denonului sa nu mai faca fata la boxe si sa se consume prea tare pentru bass? pentru ca eu as vrea sa updatez sistemul cu un subwoofer, un center si 2 boxe-satelit si in cazul asta am o problema daca denonul "s-a cocoshat" deja....

ce variante am? un aplif stereo sa-l pun ca final peste denon? si ce putere sa aiba?
sau in prezena unui subwoofer si trecand partea de joase pe acesa sa isi dea drumu mai bine atunci receiverul?

daca cobor nivelul de bass se egalizeaza cumva , dar nu ma multumeste Very Happy

referitor la subwoofer ma tot uit la un jamo sub200. sau ar fi recomandat altceva? am mai vazut laudat si sony w2500... oricum mi-ar fi de folos ceva pareri si referitor la sub...

multzam anticipat...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sub 200 este slab pentru boxele tale....cel mai indicat ar fi sub 300 de la JAmo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum