|
|
|
Autor |
Mesaj |
DUDU
Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:12 pm Titlul subiectului: Receiver stereo, CD si boxe |
|
|
Sunt interesat in achizitionarea unui receiver stereo pentru o camera de 20 mp intr-un bloc oarecare, ceausist
1.In general ascult muzica progresiva alteori tind spre hard & heavy am gandit la un Harman Kardon HK 3480....care sincer vad ca este cam acelas lucru cu Harman Kardon HK 3380 doar ca are ceva wataj mai scazut. Se justifica sa ma arunc 3480 sau sa raman la 3380 ?
2.Am vazut ca as putea sa leg oricare dintre receivere stereo un CD Player HiFi Harman Kardon HD 970. Puteti sa-mi spuneti daca este compatibil si cu MP3 sau daca citeste CD-uri inregistrate...nu am gasit astfel de informatii despre el.
3. Puteti sa-mi recomandati niste boxe adecvate celor 2 variante de receivere stereo?
Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
DUDU
|
Trimis: Sâm Dec 15, 2007 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fratilor sunt ciumat??? Am intrebat vre-o prostie? Sunt intrebarile prea complicate...iese cu virgula ? |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 3:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere se justifica sa te incurci la HK 3480 si de ce:
HK3380-2*80W-1079.99-----HK3480-2*120W-1254.99 e vb de 175 lei in plus si castigi cate 40 W pe canal(de care nu se stie niciodata cand o sa ai nevoie) si in plus nu e dif f f mare asa ca daca dai un ban ...............
Despre boxe exact adecvate nu stiu dar sunt stalpii de la Magnat (Magnat Monitor 1000), aia ar fi fost fav mei dar neavand statie am recurs la un 5.1 _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
DUDU
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, alte sugestii cel putin la boxe... |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai la boxe chiar nu bag, nu stiu multe si nu imi place sa dau sfaturi aiurea, de Magnaturile am auzit multe pareri de bine calitate, pret.
Parerea mea este sa nu te grabesti cu boxele si mai asculta niste pareri si spun asta pt ca daca vei recurge la HK3480 totusi tb sa gasesti ceva pe masura
Multumesc _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|