|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sorell
Data înscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: Receptie radio proasta la PANASONIC. |
|
|
| SALUT. MI-AM CUMPARAT UN PANASONIC MODEL Q-1425N, SI AM FOST DEZAMAGIT TOTAL DIN MOMENTUL IN CARE L-AM MONTAT PE MASINA(ADICA O FIRMA MI L-A MONTAT). DE FELUL IN CARE SE AUZEA CD-UL AM FOST MULTUMIT, DAR LA RECEPTIA RADIO ERA VARZA, SE AUZEAU NISTE PACANITURI SI NISTE PARAZITI DE MA SCOTEA DIN SARITE. M-AM INTORS LA FIMA CARE MI L-A MONTAT SI DUPA CE L-AU CONSULTAT MI-AU SPUS CA ASA E CASETOFONUL, CA RECEPTIONEAZA PROST MODELUL ASTA, SI CA NU E NICI UN DEFECT FIZIC LA EL, DECI SA-L STAPANESC SANATOS. SUNT FOARTE DEZAMAGIT DE PANASONIC, CEL PUTIN DE MODELUL ASTA MAI SUS MENTIONAT. E VRAISTE. CREDEAM CA NUMAI LA MINE SE AUDE RAU, DAR INTR-O SEARA A VENIT UN PRIETEN LA MINE CU MASINA, CARE AVEA TOT UN MODEL PANASONIC, DAR UN PIC MAI AVANSAT (EU DADUSEM PE EL 330 RON, EL IN URMA CU UN AN 750 RON), SI....SURPRIZA, LA RADIO SE AUZEA LA FEL CA LA MINE, NASOL. EL IMI ZICE CA E NORMAL, E IN FUNCTIE DE POZITIONAREA MASINII SI DE SEMNAL, DAR AM FOST SCARBIT. DUPA CATEVA SAPTAMANI AM REUSIT SA IL VAND, IAR LA SUGESTIA UNOR PRIETENI MI-AM LUAT UN ALPINE, CEL MAI IEFTIN DE LA EI IN JUR DE 390 RON DIN CARREFOUR, SI E CU TOTUL ALTCEVA, SUPER SEMNAL RADIO ARE, SI SE AUDE SUPER BINE. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
intradevar ... am si eu un prieten care sia montat pe logan panasonoc ... si avea probleme cu receptia radio !
ah ... mai cunosc pe cineva cu cielo .. cu radio+track panasonic .. si nu are probleme deloc cu radio ... dar are antena aplicata pe parbriz ... nu cea din fabrik ... ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|